25
Britax Discovery Plus Space Black i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Bilbarnstolar hos Bonti (2026818)
 • Produktbeskrivning
 • Smidig och säker framåtvänd bilbarnstol

  Britax Discovery Plus Space Black är en svart framåtvänd bilbarnstol med ISOFIX-system där anslutningarna kan användas helt oberoende av varandra och gör därför installationen av bilbarnstolen ännu enklare. Den framåtvända bilbarnstolen kan även enkelt installeras med bilens egna bälte. 

  Huvudstödet är justerbart och ergonomiskt. Utformad för att vara bekvämt för äldre barn och kan enkelt justeras till rätt position. Smidiga markeringar på baksidan av huvudstödet hjälper till att få rätt höjd vid varje användning, t.ex. när bilstolen flyttas mellan olika bilar eller flera barn delar på en bilbarnstol.

  Det justerbara ryggstödet gör att du kan anpassa stolen efter bilsätets lutning. Det gör att den passar bättre i bilen och gör det enklare att hitta den mest bekväma positionen för ditt barn. 

  Det generöst vadderade tygöverdraget och det optimerade sittutrymmet gör längre resor ännu bekvämare. Tack vare en smal design kan upp till tre DISCOVERY PLUS stolar installeras i baksätet på ett flertal olika bilar.

  SKYDD UTAN KOMPROMISSER

  DISCOVERY PLUS har utvecklats för att uppfylla den nya i-Size standarden. Förutom snabb installation med bilens säkerhetsbälte eller ISOFIX ger den här bältesstolen med hög rygg ökad säkerhet på vägen.

  Bältesstolen skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

  HÅLLBARHET TILLVERKAD I TYSKLAND

  Till skillnad från konkurrenterna tillverkar BRITAX RÖMER de flesta av sina bilbarnstolar i Tyskland. Det säkerställer inte bara högsta produktionskvalitet – det minskar också transportsträckorna och minskar på så sätt inverkan på miljön. För att göra DISCOVERY PLUS ännu mer hållbar kommer den i en kompakt kartong av återvunnet material som gör transporten effektivt hållbar.

  EGENSKAPER:

  • Framåtvänd bilbarnstol med ISOFIX-fästen och kan även installeras enkelt med bilens eget bälte
  • Anpassad för barn ca 4-12 år (100-150 cm/15-36 kg)
  • i-Size-godkänd
  • Avtagbar och maskintvättbar klädsel
  • Inbyggt krockskydd

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 150 cm
  Maxvikt barn: 36 kg
  Mått BxLxH: 63-83x44x42 cm
  Prissänkning %: 25 %
  Produkttyp Bilbarnstolar: Framåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 4-12 år
  Vikt: 5.9 kg
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Discovery Plus Space Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Discovery Plus Space Black

En säker och bekväm bilbarnstol med hög rygg, som är lätt att använda. Den framåtvända bilbältesstolen installeras med ISOFIX-fästen och kan även användas enbart med bilens eget bälte. 

Britax Dicovery Plus kan användas från ca 4 år och upp till ca 12 års ålder (max 150 cm/36 kg).

Läs mer om bilbarnstolen längre ner på sidan. 

Britax Discovery Plus Space Black 1995 kr / 1496 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.