Britax Flex Base 5Z i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Britax Römer hos Bonti (2026618)
 • Produktbeskrivning
 • Roterbar bas för extra bekvämlighet

  Britax Flex Base 5Z är en bilstolsbas som passar från nyfödd med babyskyddet BABY-SAFE 5Z och upp till ca 4 år med DUALFIX 3 i-Size (bilbarnstolarna säljs separat). Bilstolsbasen installeras med ISOFIX-fästen och stödbenet. 

  Du kommer verkligen att uppskatta bilstolsbasen vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn.

  Bilsätenas vinklar är inte alla likadana. Det är därför FLEX BASE 5Z erbjuder en unik vinkelinställning för att optimera babyskyddets position i din bil. På så sätt åker din baby bekvämt och säkert oavsett vinkeln på sätet i bilen. Alla Britax Römers i-Size-baser kan installeras på alla platser i bilen som är godkända för i-Size. Titta i bilens instruktionsbok för att hitta i-Size-godkända placeringar. 

  Tack vare ett hörbart klick kan du vara säker på att du installerar BABY-SAFE 5Z rätt på FLEX BASE 5Z varje gång. Dessutom ger en visuell indikator på basens frigöringsknapp extra sinnesro.

  Har isofix: Ja
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bilstolsbas
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Flex Base 5Z

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Flex Base 5Z

Britax Flex Base 5Z ger dig upp till fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Bilstolsbasen är kompatibel med Baby-Safe 5Z samt Dualfix 3 i-Size (bilbarnstolarna säljs separat), som installeras på basenheten med bara ett klick.

Den inbyggda rotationsfunktionen i basen låter dig vrida bilbarnstolen mot bildörren, vilket underlättar för dig att sätta i och ta ur ditt barn ur bilbarnstolen. 

Britax Flex Base 5Z3195 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.