Britax Flex Base iSense i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Britax Römer hos Bonti (20211795)
 • Produktbeskrivning
 • Britax Flex Base iSense

  Britax Flex Base iSense ger dig hela fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Bilstolsbasen är kompatibel med babyskydden Baby-Safe iSense, Baby-Safe 3 i-Size, Baby-Safe 5Z samt bakåtvända bilbarnstolarna Dualfix iSense och Dualfix 3 i-Size.

  Flexibel komfort och bekvämlighet

  Den flexibla basen passar Baby-Safe iSense, Baby-Safe 3 i-Size, Baby-Safe 5Z Dualfix iSense och Dualfix 3 i-Size. Den skyddar ditt lilla barn på allra första resan hem och upp till fyra års ålder. Bilbarnstolarna kan enkelt tas bort och installeras med bara ett klick. På babyskyddet sitter en knapp som gör att du enkelt lossar det från basen och lyfter upp det i handtaget. Den justerbara rotationsbågen ger ytterligare benutrymme när barnet blir lite större.

  Alltid högsta komfort

  I bilar med lutande säten kan ditt barns huvud tippa framåt när de sitter i bilbarnstolen. Det är därför Flex Base iSense kan justeras i sex olika positioner för att ge bästa kombination av säkerhet och komfort för barnet. Det är lättast att ställa in vinkeln på basen innan babyskyddet installeras. Vinkeln på Dualfix iSense är enkel att justera när det passar, t.ex. till ett planare läge när barnet ska sova.

  Maximal smidighet med roterbar bas

  Alla bilbarnstolar som är kompatibla med Flex Base iSense kan vridas 90 grader mot den öppna bildörren, så att du kan enkelt kan sätta i och spänna fast ditt barn.

  Justerbar rotationsbåge

  Rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, den kan också justeras upp till hela 8 grader. Detta gör att du enkelt kan justera rotationsbågen mot bilsätets ryggstöd och därmed utöka barnets benutrymme med 10%.

  Säkerhet

  Britax Römer Pivot Link-system

  Vid en eventuell olycka leder Britax patenterade Pivot Link-system först krafterna nedåt, mot bilsätet, och sedan mjukt framåt. Detta minskar risken för nack- och huvudskador väsentligt.

  Stödben med justerbar höjd

  Stödbenet ger extra stabilitet åt basen tack vare att det vilar mot bilens golv. Det minimerar lutning och roterande rörelser. Vid en krock minskar de framåtriktade krafter som barnet utsätts för vilket hjälper till att skydda ditt barn. För en säker installation justeras stödbenet för att passa den höjd som är bäst för just din bil. En indikator visar när stödbenet är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Stödbenet kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

  Justerbara ISOFIX-fästen

  Med justerbara ISOFIX-fästen kan ISOFIX-armarna förlängas så du enkelt kan fästa eller ta loss basen från bilens ISOFIX-fästen. När bilens och basens ISOFIX-kopplingar länkats samman ska du föra basen så långt bak som möjligt i sätet. På så sätt hindras babyskyddet från att lyftas uppåt vid en eventuell krock.

  Basen installeras alltid både med ISOFIX-fästen och stödbenet. 

  Egenskaper:

  • Kompatibel med både babyskydd och bakåtvänd bilstol*
  • Sex lutningslägen för bilstolen
  • Justerbar vinkel för att passa även i lutande bilsäten
  • Roterande bas i 90 grader - enkelt att sätta i och ta ur ditt barn
  • Kan användas upp till 105 cm/18 kg (ca 4 års ålder)

  *Gäller modellerna Britax Baby-Safe iSense, Britax Baby-Safe 3 i-Size, Britax Baby-Safe 5Z, Britax Dualfix iSense och Britax Dualfix 3 i-Size.

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 105 cm
  Maxvikt barn: 18 kg
  Mått BxLxH: 44x66x43.5 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bilstolsbas
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-4 år
  Vikt: 9.5 kg
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Flex Base iSense

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Flex Base iSense

Britax Flex Base iSense ger dig hela fyra års bekväm säkerhet i trafiken. iSense-basen är kompatibel med babyskydden Baby-Safe iSense, Baby-Safe 3 i-Size, Baby-Safe 5Z samt bakåtvända bilbarnstolarna Dualfix iSense och Dualfix 3 i-Size. Bilbarnstolarna installeras på basenheten med bara ett klick.

Den inbyggda rotationsfunktionen i basen låter dig vrida bilbarnstolen mot bildörren, vilket underlättar för dig att sätta i och ta ur ditt barn ur bilbarnstolen. 

Britax Flex Base iSense3195 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.