Britax Kidfix i-Size Golden Cognac i gruppen Bilbarnstolar / Framåtvända bilbarnstolar hos Bonti (20211796)
 • Produktbeskrivning
 • Britax Kidfix i-Size Golden Cognac

  Britax Kidfix i-Size Golden Cognac är en framåtvänd bilbarnstol för barn 100-150 cm (ca 4-12 år), som kan användas både med och utan de integrerade ISOFIX-fästena.

  Britax Römers bältesstolar skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

  Den nya generationen Kidfix i-Size har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare för att ditt barn ska vara så skyddat som möjligt under bilresan.

  Denna framåtvända bilbarnstol är utrustad med de beprövade teknikerna XP-PAD och SecureGuard för frontalkrocksskydd, medan den nya SICT skyddar ditt barn i sidokollisioner. Noggrant utplacerade lufthål i stolen ökar ventilationen och håller ditt barn nöjt och belåtet under längre tid.

  Komfort och smidighet när det är som bäst

  Kidfix i-Size har maximal komfort och är praktiskt utformad. Det generöst vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt noggrant utplacerade lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens smidiga utformning tillåter att upp till tre KIDFIX i-SIZE-bilstolar installeras i baksätet av ett brett urval bilar. Det finns också markeringar vid huvudstödet som hjälper till att hitta rätt höjd vid varje användning.

  Nykonstruerat sittutrymme och unikt skydd för nacke och huvud

  I nära samarbete med ledande biltillverkare har sittutrymmet fått en ny utformning som hjälper till att minska belastningen på nacken med upp till 50 kg*.

  Trots bra planering och ansvarsfull bilkörning kan du aldrig förbereda dig inför allt. För att skydda ditt barns känsliga nacke på bästa sätt vid en eventuell frontalkrock har Britax Römer utvecklat en stötdämpande pad, XP-PAD. Denna absorberar upp till 30% av krockkraften och minskar hakans tryck mot bröstkorgen. Padden skyddar även ditt barns nacke genom att reducera hastiga och ryckiga framåtrörelser, och adderar extra vaddering till bältets kanter så att ditt barn åker ännu skönare.

  *Britax Römers interna tester med en Q10-testdocka som representerar ett genomsnittligt 10-årigt barn.

  Avancerat sidokrockskydd – SICT

  Britax Römers SICT-teknologi ger ditt barn ett överlägset sidokrockskydd. Det minskar krockkraften genom att minimera avståndet mellan bil och bilbarnstol, och deformeras vid en eventuell krock för att absorbera krockkraften innan den når ditt barn. SICT reducerar krafterna vid en sidokollision med upp till 40%*.

  SICT-skyddet är enkelt att använda och anpassas efter var i bilen bilbarnstolen är placerad. Vrid ut SICT-knappen på den sida av bilbarnstolen som är närmast dörren för att använda skyddet. 

  SecureGuard

  SecureGuard adderar en fjärde förankringspunkt till trepunktsbältet och hjälper på så sätt till att skydda ditt barns känsliga buk. Genom att säkerställa att bältet förblir i en korrekt position över bäckenbenet bidrar SecureGuard till att minska krockkraften över magen med upp till 35% vid en frontalkrock*, samtidigt som den ger barnet frihet att röra på sig under resan.

  *Britax Römers interna tester med Q6 dummy, vilket motsvarar ett sex år gammalt barn av genomsnittlig storlek

  Bältad med eller utan ISOFIX-fästen

  Kidfix i-Size är försedd med integrerade ISOFIX-fästen som gör att du kan koppla samman bilbarnstolen med bilens ISOFIX-fästen. ISOFIX-installationen erbjuder överlägsen säkerhet i händelse av krock när ditt barn är fastspänt med bilens trepunktsbälte. Den ser dessutom till att bilbarnstolen alltid är stadigt fäst, även när ditt barn inte sitter i den.

  Om ni åker i en bil utan ISOFIX-fästen, kan du använda bilens trepunktsbälte för att installera Britax Kidfix i-Size. Observera att bilstolen alltid ska spännas fast med bilens bälte alternativt tas ur bilen om den inte används under färd, för att den inte ska fara framåt vid en eventuell kollision/hård inbromsning. 

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 150 cm
  Mått BxLxH: 48x42x63-83 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Framåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 4-12 år
  Vikt: 7.4 kg

  Specifikationer

 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans

Britax Kidfix i-Size Golden Cognac

Britax Kidfix i-Size är en framåtvänd bilbarnstol för barn 100-150 cm (ca 4-12 år), som kan användas både med och utan de integrerade ISOFIX-fästena.

Den nya generationen Kidfix i-Size har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare för att ditt barn ska vara så skyddat som möjligt under bilresan.

Denna framåtvända bilbarnstol är utrustad med de beprövade teknikerna XP-PAD och SecureGuard för frontalkrocksskydd, medan den nya SICT skyddar ditt barn i sidokollisioner. Noggrant utplacerade lufthål i stolen ökar ventilationen och håller ditt barn nöjt och belåtet under längre tid.

Finns även i följande varianter

Britax Kidfix i-Size Cosmos Black
2995 kr
Britax Kidfix i-Size Storm Grey
2995 kr
Britax Kidfix i-Size Golden Cognac2995 kr

Tillval


Antal: 
2995 kr
Beställ nu
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in