Britax Kidfix M i-Size Storm Grey i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Britax Römer hos Bonti (20211800)
 • Produktbeskrivning
 • En säker framåtvänd bilbarnstol du kan lita på

  Britax Kidfix M i-Size Storm Grey har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Det innebär att den har klarat striktare testkriterier, vilket skyddar ditt barn ytterligare. Bilbarnstolen har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare för optimal krockprestanda. Generöst vadderade sidovingar och nackstöd hjälper till att skydda ditt barn om en olycka skulle inträffa.

  Komfort och smidighet när det är som bäst

  Kidfix M i-Size har maximal komfort och är praktiskt utformad. Det generöst vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt noggrant utplacerade lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens smidiga utformning tillåter att upp till tre Kidfix M i-Size-bilstolar installeras i baksätet i ett brett av urval bilar. Det finns också markeringar vid huvudstödet som hjälper till att hitta rätt höjd vid varje användning.

  Inbyggt krockskydd

  Den framåtvända bältesstolen skyddar ditt barn på tre olika sätt: skalet skyddar barnets kropp från huvud till höft, speciellt i händelse av en sidokrock, den övre och undre bältesguiden ser till att bältet alltid sitter korrekt och det vadderade huvudstödet skyddar barnets huvud och nacke samt gör resan bekväm.

  Ergonomiskt och enkelt justerbart huvudstöd

  Huvudstödet är specifikt utformad för att vara bekvämt för äldre barn och kan enkelt justeras till rätt position. Smidiga markeringar på baksidan av huvudstödet hjälper till att få rätt höjd vid varje användning, t.ex. när bilstolen flyttas mellan olika bilar eller flera barn delar på en bilbarnstol.

  Avtagbar klädsel

  Det blir lätt smutsigt i bilen – drycker spills ut och barn kan bli åksjuka. Därför har Britax designat en klädsel som hjälper dig att snabbt få bilstolen ren och fräsch igen. Klädseln är enkel att ta av och tål dessutom maskintvätt.

  Har isofix: Ja
  Maxlängd barn: 150 cm
  Maxvikt barn: 36 kg
  Mått BxLxH: 44x42x63-83 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Framåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 4-12 år
  Vikt: 6.5 kg

  Specifikationer

 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Britax Römer

Britax Kidfix M i-Size Storm Grey

Den nya generationen Kidfix M i-Size har utvecklats i samarbete med ledande biltillverkare för att skydda barn från 4 till 12 år. Den framåtvända bilbarnstolen är godkänd enligt senaste i-Size-regleringen och erbjuder säkerhet du kan lita på, samt maximal komfort. Ett idealiskt val för en växande familjs behov.

Britax Kidfix M i-Size Storm Grey1845 kr

Tillval


Antal: 
1845 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 1 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.