20
Britax Smile 5Z Liggdel Frost Grey i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnar hos Bonti (230001227)
 • Produktbeskrivning
 • Rymlig liggdel till din Britax Smile 5Z

  Britax Smile 5Z Liggdel Frost Grey är en grå liggdel, som passar perfekt på din Smile 5Z barnvagn. I den rymliga och bekväma liggdelen kan din baby vila i fullt liggläge. Tillsammans med den generösa suffletten och liggdelslocket ger den mjukt vadderade liggkorgen en skyddad miljö på alla era promenader. 

  Minnesknappar

  Minnesknapparna på Smile 5Z gör det enkelt att lyfta av liggdelen från barnvagnen utan att störa din babys sömn. Du behöver bara en hand: tryck på knapparna, en i taget, och lyft av. När du klickar på liggdelen igen, visar de praktiska indikatorerna tydligt om den är korrekt fäst i vagnen så du slipper oroa dig.

  Stor utdragbar sufflett

  Liggdelen har en extra stor sufflett med meshlucka, utdragbar solskärm och UPF 50+ som skyddar ditt barn från solen. När du öppnar det stora ventilationsfönstret i liggdelens huvudände cirkulerar luften skönt och ditt barn kan se ut och njuta av utsikten. Reflexdetaljerna på liggdelen ser till att ni syns på kvällspromenaderna.

  Kompakt och lätt att ta med

  I hopfällt läge blir liggdelen nästan helt platt och ryms enkelt i bilens bagageutrymme. Det betyder att du alltid kan ha med liggdelen och ändå ha gott om plats för allt annat du behöver under resan.

  Egenskaper:

  • Från nyfödd och upp till ca 6 mån (max 9 kg)
  • Rymlig och bekväm
  • Utfällbar solkeps och meshlucka i suffletten
  • Meshlucka i liggdelens huvudände ger ventilation och ett fönster ut mot omvärlden
  • Reflexdetaljer för extra synlighet i mörker

   

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: Innermått 35 x 75 cm , Yttermått 43 x 85.5 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-6 mån
  Vikt: 3.7 kg
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Smile 5Z Liggdel Frost Grey

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Smile 5Z Liggdel Frost Grey

En mjuk och skön liggdel som passar perfekt på din Smile 5Z barnvagn. Liggdelen låter din baby vila i fullt liggläge och tillsammans med den generösa suffletten och liggdelslocket, ger den vadderade liggkorgen en skyddad miljö.

I liggdelen får din baby gott om utrymme tills det är dags att flytta över till sittdelen.

Britax Smile 5Z Liggdel Frost Grey2000 kr / 1600 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.