40
Britax Smile III Väderkit i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (999053378)
 • Produktbeskrivning
 • Regnskydd och myggnät till Britax Smile

  Britax Smile Väderkit är ett prisvärt kit som ser till att ditt barn är torrt och tryggt i alla väder. Kittet inkluderar två regnskydd – ett för Smile sittdel och ett för Smile  liggdel. I kittet ingår även ett myggnät som skyddar ditt barn från insekter. Myggnätet passar både barnvagn och liggkorg.

  Väderkitet passar till Britax Smile 3 och Smile 4. 

  Passar till: Britax Smile
  Prissänkning %: 40 %
 • Britax Römer
 • Britax Römer
  Britax Römer

  Britax Römer startade sin tillverkning av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar i början av 1930-talet. 1966 lanserade de sin första bilbarnstol och sedan dess har barnsäkerhet varit Britax Römers högsta prioritet. Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av bilbarnstolarna tillverkas i Tyskland och Storbritannien.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Britax Smile III Väderkit

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Britax Smile III Väderkit

Ett prisvärt kit som ser till att ditt barn är torrt och tryggt i alla väder. Kittet inkluderar två regnskydd – ett för Smile sittdel och ett för Smile liggdel. I kittet ingår även ett myggnät som skyddar ditt barn från insekter. Myggnätet passar både barnvagn och liggkorg.

Väderkitet passar till Britax Smile 3 och Smile 4. 

Britax Smile III Väderkit1295 kr / 777 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.