Bugaboo Owl by Nuna Black i gruppen Bilbarnstolar / Varumärken / Bugaboo hos Bonti (2026317)
 • Produktbeskrivning
 • Bakåtvänd bilbarnstol med hög komfort

  Bugaboo Owl by Nuna Black är en svart bakåtvänd bilbarnstol som är bekväm, enkel att hantera och har många praktiska funktioner som underlättar bilfärden med barn.

  Bugaboo Owl måste kompletteras med 360 Base för att kunna monteras i bilen, bilbarnstolen kan inte monteras med enbart bilens säkerhetsbälte.

  Tack vare babyinlägget i mjuk merinoull-blandning, kan Bugaboo Owl användas från nyfödd. Vänligen notera att du inte kan fästa bilbarnstolen på barnvagnens chassi med adaptrar, som många föräldrar vill kunna göra första tiden med en baby.

  Bekväm för ditt barn

  Det mjuka babyinlägget omfamnar din baby från dag 1 och ger rätt stöd för en ergonomisk position i bilbarnstolen. Babyinläggets tyg är vävt i en exklusiv merinoull-blandning, vilket hjälper till att reglera temperaturen och transporterar bort fukt från ditt barn. När ditt barn blir större, tar du bort babyinlägget för att skapa mer plats i bilbarnstolen.

  Det justerbara huvudstödet har sex lägen, och den integrerade fempunktsselen följer med när du justerar höjden med ett enkelt enhandsgrepp. När du sätter i ditt barn i bilstolen hålls den öppna selen på plats med praktiska magneter.

  Bugaboo Owl har fem bekväma lutningslägen, så ditt barn kan sova gott oavsett vart ni är på väg. De inbyggda ventilationspanelerna i skalet och bilbarnstolens tyg ser till att ditt barn inte blir för varm under bilfärden. Tyget är delvis tillverkat i bambu, ett naturmaterial med många goda egenskaper.

  Med bilstolsbasen 360 Base* (säljs separat) får du en säker och enkel installation. Basen är dessutom roterbar, vilket underlättar när du ska sätta in och ta ur ditt barn ur bilbarnstolen.

  *Basen gör det möjligt att montera bilbarnstolen framåtvänt, tänk på att bakåtvänt åkande rekommenderas upp till minst 4 års ålder för att undvika onödiga skador på barnets nacke vid en krock.

  Maximal säkerhet

  Bugaboo Owl har en kombination av sidokrockskyddet SIP (Side Impact Protection system) och energiabsorberande foam som skyddar ditt barn vid sidokollisioner. Skalet är tillverkat av högkvalitativ plast som leder bort kraften av en krock från ditt barn. Bugaboo Owl är i-Size-godkänd (ECE R129/03).

  Egenskaper:

  • Säkert bakåtvänt åkande
  • Från nyfödd och upp till 4 år (max 105 cm/18 kg)
  • Fem bekväma lutningslägen
  • Babyinlägg i mjuk merinoullblandning
  • Tygklädsel i bambu reglerar temperatur och transporterar bort fukt
  • Ventilationspaneler i skalet håller barnet svalt
  • i-Size-godkänd

   

  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 105 cm
  Maxvikt barn: 18 kg
  Mått BxLxH: 46x50x56 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bakåtvänd bilbarnstol
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-4 år
  Vikt: 7.42 kg

  Specifikationer

 • Bugaboo
 • Bugaboo
  Bugaboo

  Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

  På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Bugaboo

Bugaboo Owl by Nuna Black

Bugaboo Owl är en bakåtvänd bilbarnstol med fem bekväma lutningslägen och tyger i naturmaterial som hjälper till att reglera ditt barns temperatur under bilfärden. Bilbarnstolen kan användas upp till ca 4 års ålder (max 105 cm/18 kg). 

Vänligen notera att Bugaboo Owl måste kompletteras med bilstolsbasen 360 Base (säljs separat) för att kunna monteras i bilen. 

Finns även i följande varianter

Bugaboo Owl by Nuna Grey
4495 kr
Bugaboo Owl by Nuna Black4495 kr

Tillval


 
4495 kr
Beställ nu

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  5-20 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.