Bugaboo Sittdyna Ull i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Bugaboo / Bugaboo tillbehör hos Bonti (2333)
 • Produktbeskrivning
 • Bugaboo sittdyna Ull


  Bugaboo Sittdyna Ull passar alla Bugaboo-vagnar. Detta är en mycket lättskött och vändbar sittdyna av ull. Kan tvättas i maskin. Bugaboo använder Woolmarkcertifierade material med 100 % ren ny ull på ena sidan och en gråmelerad quiltad bomullsjersey på den andra sidan. Naturlig ull är ett härligt, naturligt mjukt material som andas och samtidigt ger en lyxig känsla.
 • Bugaboo
 • Bugaboo
  Bugaboo

  Sen starten 1999 har Bugaboo varit på frontlinjen i utvecklandet av innovativa barnvagnar med vacker design. Bugaboos produkter är designade för att användas varje dag och för att hålla en hel livstid.

  På Bonti hittar du Bugaboos hela sortiment och de senaste nyheterna, alltid med prisgaranti och snabb leverans.

 • Köp ofta tillsammans

Bugaboo Sittdyna Ull

Bugaboo Sittdyna Ull passar alla Bugaboo-vagnar. Detta är en mycket lättskött och vändbar sittdyna av ull. Kan tvättas i maskin. Bugaboo använder Woolmarkcertifierade material med 100 % ren ny ull på ena sidan och en gråmelerad quiltad bomullsjersey på den andra sidan. Naturlig ull är ett härligt naturligt mjuk material som andas och samtidigt ger en lyxig känsla.
Ull är ett naturmaterial som reglerar temperaturen, så att föräldrarna kan låta sina barn sitta skyddat och skönt året om! Det är lätt att trä genom selarna på vagnen genom de färdiga hålen.Finns även i följande varianter

Bugaboo Sittdyna Black
659 kr
Bugaboo Sittdyna Fresh White
659 kr
Bugaboo Sittdyna Soft Pink
659 kr
Bugaboo Sittdyna Steel Blue
659 kr
Bugaboo Sittdyna Ull1219 kr

Tillval


Antal: 
1219 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 5 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 8 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 4 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in