20
BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnstillbehör hos Bonti (999055934)
 • Produktbeskrivning
 • BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn

  BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn erbjuder flera olika rengöringsmedel med brett spektra.


  Innehåller


  BuggyLove Ekologisk rengöring till barnvagnschassi och tillbehör

  Den ekologiska rengöringen från BuggyLove trollar på ett kick fram glansen hos barnvagnens chassi, rör, hjul, hårdvaror och tillbehör.Skaka och spraya generöst direkt på smutsen och torka av med mikrofiberduk. Förvara flaskan i din varukorg så du alltid är redo. 

  BuggyLove Ekologisk Textilrengöring till vagn

  Smidig rengöring på fläckar utan att behöva tvätta hela klädseln på din barnvagn eller bilbarnstol.Enkel att använda, skaka flaskan och spraya direkt på fläcken. Gnugga ordentligt med en mikrofibertrasa. 

  BuggyLove Smörjmedel till vagn

  Buggyloves smörjmedel är ett 100% naturligt smörjmedel för barnvagn som motverkar gnissel och annat ljud.Spruta ut och applicera en liten mängd naturligt smörjmedel direkt på hjulaxeln eller leden som behöver smörjas för att den gnisslar eller är trög. Torka bort ev. överflödigt smörjmedel. Innehållsförteckning längre ner på sidan.

  BuggyLove Ekologisk doftspray för barnvagn och bilstol

  BuggyLoves ekologiska doftspray förljuvar tillvaron. Även de gulligaste småttingar efterlämnar ibland mindre tilltalande dofter, men nu är detta problem ett minne blott. Med denna sprej kan du säkert, effektivt och ekologiskt neutralisera obehagliga dofter på alla typer av barnvagns- och bilbarnstolstextilier.Skaka ordentligt. Håll flaskan på 5–7.5 cm avstånd från textilytan med den obehagliga doften. Spreja generöst. 

  Återanvändningsbar förpackning

  Hjulborste

  Återvunnen microfiberduk

  Passar till: Universaltillbehör
  Prissänkning %: 20 %
 • Buggylove
 • Buggylove
  Buggylove

  BuggyLove är ett genuint ekologiskt varumärke som tillverkar rengörings- och smörjningsprodukter av bästa kvalitet utan parabener, sulfater eller andra potentiellt cancerogena ämnen.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn

  Att vårda sin vagn

  Att vårda sin vagn

  Att vårda sin vagn behöver egentligen inte vara en så stor grej. Det viktiga är att man ser till att göra de där små sakerna i vardagen, det förebyggande underhållet.
  Läs inlägg

BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn

BuggyLove rengöringskit erbjuder flera olika rengöringsmedel med brett spektra.

Innehåller ekologisk rengöring till klädsel på barnvagn och bilstol, ekologisk uppfräschande mist till barnvagn och bilstol, ekologisk rengöring till barnvagnschassi och tillbehör, 100% naturligt smörjmedel till barnvagn, återanvändningsbar förpackning, hjulborste och återvunnen microfiberduk.

BuggyLove Ekologiskt rengöringsset till barnvagn699 kr / 559 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.