• Produktbeskrivning
 • Carl Oscar Barnflaska 2 in 1, Grå spindel är en smart flaska med löstagbar underdel som har plats för exempelvis frukt, kex eller nötter. Flaskan finns i fyra härliga färger med coola djurmotiv och gör det möjligt för barn i farten att dricka och äta, dessutom med ett leende på läpparna. Locket med ett integrerat bärhandtag har en utfällbar pip som är enkel att dricka ur. Flaskan rymmer 0,3 L och underdelen 0,15 L. Den är tillverkad av BPA- och ftalatfri Tritan?- och PP-plast. Tål diskmaskin i övre hyllan.
  Tips! Tack vare sugröret kan flaskan hållas upprätt när man dricker!

  Material: Tritan? & PP-plast

  Mått:  Ø 6,4 x 21 cm

  Volym: 0,3 L + 0,15 L

  Idén till Carl Oscar föddes 2006 och den första produkten som så småningom togs fram var en tetrahållare för barn. Våra barn Carl, idag 10 år och Oscar, 8 år har både namngett företaget och ger oss ständigt inspiration och nya idéer. Vi fokuserar på produkter med funktion, färg och form i samband med mat och dryck och har ett brinnande intresse för att ta fram smarta lösningar för både barn och vuxna. Så här ser vårt sortiment ut idag. Dessutom har vi massor av idéer som hela tiden utökar vårt utbud...
  Material: Plast
  Produkttyp (Äta/mata): Vattenflaska
 • Carl Oscar
 • Carl Oscar
  Carl Oscar

  Carl Oscar fokuserar på produkter med funktion, färg och form i samband med mat och dryck och har ett brinnande intresse för att ta fram smarta lösningar för både barn och vuxna.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Carl Oscar Barnflaska 2 in 1, Grå spindel

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Carl Oscar Barnflaska 2 in 1, Grå spindel

Carl Oscar Barnflaska 2 in 1, Grå spindel är en smart flaska med löstagbar underdel som har plats för exempelvis frukt, kex eller nötter. Flaskan finns i fyra härliga färger med coola djurmotiv och gör det möjligt för barn i farten att dricka och äta, dessutom med ett leende på läpparna. Locket med ett integrerat bärhandtag har en utfällbar pip som är enkel att dricka ur. Flaskan rymmer 0,3 L och underdelen 0,15 L. Den är tillverkad av BPA- och ftalatfri Tritan?- och PP-plast. Tål diskmaskin i övre hyllan.
Tips! Tack vare sugröret kan flaskan hållas upprätt när man dricker! Flaskan rymmer 0,3 l + 0,15 l.
Carl Oscar Barnflaska 2 in 1, Grå spindel149 kr

Tillval


Antal: 
149 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
  • 0 / 5
  • Betygssätt produkten
   Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
   Ditt namn kommer att visas som avsändare.
   0 Recensioner

   Den här produkten har inga recensioner.

  ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
  VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

  Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
  Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

  Läs mer om Bonti

  Logga in