Cybex Aton 5 Granite Black i gruppen Bilbarnstolar / Babyskydd hos Bonti (999054074)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Aton 5 Granite Black


  Cybex Aton 5 Granite Black följer sina föregångare i fotspåren och lägger till ytterligare funktioner i den prisbelönta och testvinnande Aton-serien.

  De unika säkerhetsfunktionerna, t.ex. det höjdjusterbara nackstödet med integrerad bältesguide och det linjära sidokrockskyddet (LSP System) i kombination med det energiabsorberande skalet, förbättrar den utmärkta säkerheten. Med de nya komfortfunktionerna har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet i perfekt anpassad position. Risken för att huvudet faller framåt är därmed betydligt reducerad. Babyskyddet kan användas bältat med bilens eget bälte, eller med bilstolsbasen Cybex Aton Base 2-Fix (säljs separat) för enkel installation.


  Ett nackstöd med 8 positioner och integrerad bältesguide är en annan funktion som förbättrar babyskyddets säkerhet. Höjden på bältet justeras automatiskt beroende på nackstödets höjd, därför är det krångliga med att trä på och av bältet ett minne blott. Y-bältes-systemet har visat sig vara en mycket effektiv och bekväm säkerhetslösning, särskilt för mycket små bebisar. Det mjuka sätesinlägget kan också användas för att justera höjden på babyns bäcken.

  Det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) och det energiabsorberande skalet absorberar kraften från en kollision från sidan. Den allra första stöten vid en olycka fördelas av det linjära sidokrockskyddet (L.S.P. System) och dess utsträckbara skydd och absorberas av sätets flexibla materialstruktur. Babyskyddets flexibla material och struktur absorberar sedan krafterna från stöten och leder dem bort från babyn.

  Idealisk sittvinkel - För tidigt födda och mycket små bebisar har fortfarande underutvecklade nackmuskler och reflexer, vilket gör att det finns en risk att huvudet faller framåt. I nära samarbete med tyska läkare och barnmorskor har ett stort antal tester utförts för att bestämma den idealiska sittvinkeln för spädbarn, och en ny funktion som garanterar plattast möjliga liggposition utvecklades. Justeringsmekanismen erbjuder även större barn mer utrymme och komfort.

  Egenskaper:

  • Integrerad höjdjustering av sätet för ett lie-flat läge

  • 8-positions höjdjusterbart nackstöd med integrerade bältesguider

  • Linear Side-impact Protection (L.S.P. System)

  • Integrerad och fällbar XXL-sufflett med UVP50+ solskydd  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxvikt barn: 13 kg
  Mått BxLxH: 43x64x39 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Babyskydd
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-12 mån
  Vikt: 4.8 kg

  Specifikationer

 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans

Cybex Aton 5 Granite Black

Cybex Aton 5 följer sina föregångare i fotspåren och lägger till ytterligare funktioner i den prisbelönta och testvinnande Aton-serien.

De unika säkerhetsfunktionerna, t.ex. det höjdjusterbara nackstödet med integrerad bältesguide och det linjära sidokrockskyddet (LSP System) i kombination med det energiabsorberande skalet, förbättrar den utmärkta säkerheten. Med de nya komfortfunktionerna har du ett perfekt babyskydd för tidigt födda och mycket små nyfödda. En ny funktion ger en perfekt sittvinkel och ser till att små barn ligger med huvudet, nacken och bröstet i perfekt anpassad position. Babyskyddet kan användas bältat med bilens eget bälte, eller med en bilstolsbas (säljs separat) för enkel installation.


Läs mer om babyskyddet längre ner på sidan.

Finns även i följande varianter

Cybex Aton 5 Deep Black
1599 kr
Cybex Aton 5 Granite Black1599 kr

Tillval


Antal: 
1599 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in