Cybex Aton B i-Size Volcano Black i gruppen Bilbarnstolar / Babyskydd hos Bonti (20211427)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Aton B i-Size Volcano Black

  Aton B i-Size gör att ditt barn kan resa säkert och effektivt från födseln och upp till 18 månaders ålder. Solsufflett i XXL med SPF50+ och huvudstödet med inställningsbar höjd kan anpassas efter ditt växande barn. Det linjära sidokrockskyddet skyddar ditt barn i händelse av en kollision från sidan, och erbjuder ytterligare säkerhet och stabilitet med isofix-bilstolsbasen Cybex Base M (säljs separat).

  Bilbarnstolen väger bara 3,9 kg och går enkelt att hantera utanför bilen, och den kan fästas på alla sittvagnar av märket CYBEX. Tack vare det avtagbara inlägget för nyfödda är bilbarnstolen redo att användas från dag ett och gör att även den minsta passagerare kan ligga i en ergonomisk position.

  Egenskaper:

  • XXL solsufflett: håller ditt barn säkert från väder och vind och är gjort av tyg med SPF50+ så att det ger skugga och skyddar både i och utanför bilen.
  • Huvudstöd med justerbar höjd och 11 positioner: Anpassa bilbarnstolen allteftersom ditt barn växer med de elva olika positionerna som stöttar dess huvud, nacke och axlar. Selen anpassas automatiskt efter huvudstödet.
  • Linjärt sidokrock skyddssystem: Vid en sidokrock kommer skyddssystemet att tillsammans med bilstolens energiabsorberande skal att minska kraften med cirka 25 %.
  • Lätt: med en vikt på bara 3,9 kilo kan Aton B i-Size bäras med och läggas in i bilen med minsta möjliga ansträngning.

  Ytterligare funktioner:

  Resesystem: Fortsätt resan utanför bilen. Tack vare bilstolsadaptrarna kan Aton B i-Size fästas i alla barnvagnar från CYBEX och andra utvalda märken.
  Avtagbart inlägg för nyfödda ingår: Gör att spädbarn på upp till 60 cm kan ligga i en ergonomisk position.

  Har isofix: Med tillvalet basenhet
  Maxlängd barn: 87 cm
  Mått BxLxH: 44x66x39-55 cm
  Produkttyp Bilbarnstolar: Babyskydd
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-18 mån
  Vikt: 3.9 kg

  Specifikationer

 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans

Cybex Aton B i-Size Volcano Black

Aton B i-Size gör att ditt barn kan resa säkert och effektivt från födseln och upp till 18 månaders ålder. Solsufflett i XXL med SPF50+ och huvudstödet med inställningsbar höjd kan anpassas efter ditt växande barn. Det linjära sidokrockskyddet skyddar ditt barn i händelse av en kollision från sidan, och erbjuder ytterligare säkerhet och stabilitet med isofix-bilstolsbasen Cybex Base M (säljs separat).

Bilbarnstolen väger bara 3,9 kg och går enkelt att hantera utanför bilen, och den kan fästas på alla sittvagnar av märket CYBEX. Tack vare det avtagbara nyfödd inlägget är bilbarnstolen redo att användas från dag ett och inlägget gör att även den minsta passagerare kan ligga i en ergonomisk position.

Cybex Aton B i-Size Volcano Black1495 kr

Tillval


Antal: 
1495 kr
förväntad leveranstid:  Utgått ur sortimentet
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in