50
Cybex Base M Black i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (20211425)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Base M Black

  Med isofix-basen Cybex Base M Black klickar du enkelt fast ditt babyskydd vid basen, och en indikator visar att basen och bilbarnstolen är korrekt monterade. De justerbara isofixfästena och det höjdjusterbara stödbenet på bilstolsbasen garanterar stabilitet och säkerhet.

  Cybex Base M passar till babyskyddet Aton B, Aton M och den bakåtvända bilbarnstolen Sirona M2 i-Size.

  Prissänkning %: 50 %
  Produkttyp Bilbarnstolar: Bilstolsbas
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Base M Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Base M Black

Med isofix-basen Base M från Cybex klickar du enkelt fast ditt babyskydd vid basen, och en indikator visar att basen och bilbarnstolen är korrekt monterade. De justerbara isofixfästena och det höjdjusterbara stödbenet på bilstolsbasen garanterar stabilitet och säkerhet.

Cybex Base M passar till babyskyddet Aton B, Aton M och den bakåtvända bilbarnstolen Sirona M2 i-Size.

Cybex Base M Black2299 kr / 1150 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.