Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Matt Black i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Cybex / Cybex E-Priam hos Bonti (999052804)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Matt Black


  I Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Matt Black får du revolutionerande smart teknik och lyxig design. e-PRIAM är intelligent, intuitiv och otroligt innovativ och gör att du kan ta dig upp- och nedför backar utan problem och anpassar sig på ett smart sätt till ojämna underlag som sand, grus eller kullersten. Upplev den magiska känslan när tung last görs lättare, när en stenig stig blir slät eller när en omöjlig backe plötsligt blir möjlig att gå uppför.

  Gå längre, få in mer i vardagen – och ha mer energi för dig och ditt barns framtida resa tillsammans.


  CYBEX blandar futuristisk, smart teknik med den tidlösa designen hos sin ikoniska barnvagn PRIAM och introducerar sitt ikoniska e-chassi som underlättar för föräldrar när de är ute på promenad med sina barn.
  STÖD FÖR UPPFÖRSBACKAR
  Att kämpa uppför backar är ett minne blott – e-PRIAM ger dig en hjälpande hand när du behöver det som mest. När funktionen är aktiverad kontrollerar e-PRIAMs stöd för uppförsbackar hur mycket ansträngning som krävs i backen och ger dig en boost så att den branta uppförsbacken känns som en jämn trottoar.
  STÖD FÖR OJÄMNA YTOR
  Du behöver inte tänka dig för extra innan du tar med dig vagnen ut i terrängen – med e-PRIAM är det lätt att promenera i svår terräng som sandstränder, landsvägar och i snöigt vinterväglag. Mindre ansträngning för dig, mer komfort för ditt barn.
  STÖD FÖR NEDFÖRSBACKAR
  Gå bekvämt och graciöst nedför backar med e-PRIAMs stöd för nedförsbackar som läser av hur mycket du håller emot i handtaget och bromsar och anpassar din fart därefter. Gå nedför utan någon som helst ansträngning, oavsett om du promenerar med en nyfödd eller en lite större bebis.

  Specifikationer

 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans

Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Matt Black

Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram med mattsvart finish, svart leatherette-handtag och säkerhetsbygel.

Finns även i följande varianter

Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Chrome Black
13399 kr
Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Chrome Brown
13399 kr
Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Rosegold
14099 kr
Cybex e-Priam Chassi och sittdelsram Matt Black13399 kr

Tillval


Antal: 
13399 kr
Beställ nu
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 1 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in