40
Cybex Liggdel Cot S Deep Black i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnvagnar & tillbehör / Outlet Barnvagnar hos Bonti (999054071)
 • Produktbeskrivning
 • Cybex Liggdel Cot S Deep Black

  Cybex Liggdel Cot S Deep Black är en smidig och mysig liggdel för babyns första tid. Med ett praktiskt bärhandtag integrerat i suffletten är liggdelen enkel att förflytta och klicka på chassit på din Cybex-vagn. 

  Cot S liggdelen har en mysig madrass i tryckavlastande skum som ger stöd och säkerställer rätt liggposition för din baby. Suffletten med integrerat ventilationsfönster i mesh och UPF 50+ skyddar från solen och ger din baby en ombonad och skyddad plats att vila på. 

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: Madrassmått 32x77 cm , Yttermått sufflett nedfälld 41x88x25 cm , Yttermått sufflett uppfälld 41x88x58.5 cm
  Prissänkning %: 40 %
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Liggdel Cot S Deep Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Liggdel Cot S Deep Black

Cybex Liggdel Cot S är en liggdel som passar till Cybex Balios S, Cybex Talos S och Cybex Eezy Twist S. Under babyns första tid (från nyfödd upp till ca 6 månader) är det rekommenderat att använda en liggdel, som då är en perfekt plats för babyn att sova i.

Cybex Liggdel Cot S Deep Black2199 kr / 1319 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.