• Produktbeskrivning
 • Cybex Mios Koi Crystalized


  Cybex Mios Koi Crystalized  - Cybex Fashion Collection. Med svalt silverfärgad botten och applikationer i form av en Koi-fisk i vackra färger på vagnens sufflett är detta definitivt en vagn som sticker ut från mängden. Även baksidan av ryggen har en vacker applikation i form av en fisk. Cybex har i denna kollektion inspirerats av modevärldens senaste trender.

  Detta ingår; Cybex Mios chassi i krom med Koi sufflett och kudde samt matchande inlägg med motivet Koi Crystalized. Köp till Koi liggkorg, Cybex babyskydd, skötväska, parasoll och andra smarta tillbehör till din Mios barnvagn.

  Priams lillebror Mios är en nätt och lätt vagn som kan användas både som sittvagn med vändbar sittdel eller direkt till nyfödd med en separat liggkorg. Välj färg på chassi och klädsel (sufflett + kudde till sittdelen) samt liggkorg. Vill du köper du till en värmande dyna som gör sittvagnen lite mer ombonad. I priset ingår ett anpassat regnskydd samt adapters till babyskydd. Cybex egna babyskydd passar perfekt på chassit och gör din vardag med en liten baby enklare!

  Sittdelen har ett bakstycke av luftig mesh och kan enkelt vändas utåt när ditt barn är redo. Ryggstödet kan justeras till fyra olika positioner med bara en hand och fotstödet har tre lägen. Samtliga hjul har fjädring vilket gör turen behaglig för dig och ditt barn. Ryggen och fotstödet på MIOS är designat med ett smart meshtyg som skapar en behaglig temperatur även under varma dagar tack vare det ventilerande tyget.

  Liggdelen har ergonomiskt plant liggläge och madrass med memoryfoam. Det integrerade handtaget (högst upp på suffletten) gör den lätt att bära. Liggdelen klickas lätt på och av vagnens chassi.  När din baby är redo för sittdel lyfter du enkelt av liggdelen och använder vagnens sittdel.

  Mios vann det prestigefulla priset reddot design award ”Best of the best” 2017.

  Mått & Vikt

  Bredd 50 cm

  Vikt 8,7 kg

  https://youtu.be/9ZqC9K-XAAs

  https://youtu.be/BVPoA7MtMXY  https://youtu.be/QbwIR_Y5ydw
  Maxvikt sittdel/liggdel: 17 kg
  Maxvikt varukorg: 5 kg
  Mått BxLxH: Hopfälld med sittdel 50x75x33 cm
  Produkttyp (Barnvagnar): Vändbar sittvagn
  Vikt: Med sittdel 9.9 kg
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Mios Koi Crystallized

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Mios Koi Crystallized

Cybex Mios Koi Crystalized  - Cybex Fashion Collection. Koi Crystalized är en begränsad upplaga med inslag av exklusiva broderier och applikationer på en silverfärgad botten. Även baksidan av ryggen har en vacker applikation i form av en fisk. Detta definitivt en vagn som sticker ut från mängden. Cybex har i denna kollektion inspirerats av modevärldens senaste trender.

Detta ingår; Cybex Mios chassi i krom med en Koi Crystalized sufflett och kudde samt matchande inlägg med motivet Koi. Köp till Koi Crystalized liggkorg, Cybex babyskydd, skötväska, parasoll och andra smarta tillbehör till din Mios barnvagn. Mer info och videoklipp längre ner på sidan.
Cybex Mios Koi Crystallized9000 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in