• Produktbeskrivning
 • Cybex Platinum Lite Cot Deep Black


  Cybex Platinum Lite Cot Deep Black är en kombinerad mjuklift och åkpåse som används tillsammans med Cybex Priam eller Mios sittdel för att skapa en ombonad plats för ditt barn. De första 6 månaderna kan Lite Cot användas som mjuklift med sittdelen i fullt liggläge, och när barnet sedan sitter upprätt kan du använda Lite Cot som åkpåse som skyddar mot väder och vind.

  Cybex Platinum Lite Cot har en madrass i Memory Foam (minnesskum) och innertyget är tillverkat av 100% bomull. Lite Cot har urtag för sittdelens sele och du kan fälla din Cybex Priam och Mios med sittdelen utan att ta ur Lite Cot.
  Passar till: Cybex Mios, Cybex Priam

  Specifikationer

 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Platinum Lite Cot Deep Black

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Platinum Lite Cot Deep Black

Cybex Platinum Lite Cot Deep Black är en kombinerad mjuklift och åkpåse som används tillsammans med Cybex Priam eller Mios sittdel för att skapa en ombonad plats för ditt barn.

Läs mer om Platinum Lite Cot längre ner på sidan.
Cybex Platinum Lite Cot Deep Black1795 kr

Tillval


Antal: 
1795 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in