• Produktbeskrivning
 • Cybex Skötväska Koi Mid Grey


  Cybex Skötväska Koi Mid Grey är den perfekta följeslagaren med nio invändiga fickor, en isolerande avtagbar flaskhållare, skötunderlägg samt en ficka för fuktiga detaljer.

  Koi ingår i Cybex Fashion Collection. Med svalt silverfärgat tyg och en exklusiv hangtag med brodyr i form av en Koi-fisk i vackra färger är detta definitivt en skötväska som sticker ut från mängden. Cybex har i denna kollektion inspirerats av modevärldens senaste trender.

  Med den här skötväskan har du koll på alla dina saker med stil. Tänk på att om du lastar tung i väskan och hänger den på handtaget kan det påverka vagnens stabilitet.
  Passar till: Cybex Mios, Cybex Priam
 • Cybex
 • Cybex
  Cybex Cybex tillverkar barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar och barnmöbler som inte bara är säkra, utan även har stort fokus på design och innovation. Kärnan i Cybex som varumärke kännetecknas av "D.S.F" – Design, Säkerhet och Funktionalitet. Genom att ständigt ifrågasätta och utmana, har Cybex tagit position som en av de marknadsledande inom barnsäkerhet i bil och blivit ett innovativt livsstils-varumärke.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Cybex Skötväska Koi Mid Grey

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Cybex Skötväska Koi Mid Grey

Cyxex Skötväska Koi Mid Grey ingår i Cybex Fashion Collection. Med svalt silverfärgat tyg och en exklusiv hangtag med brodyr i form av en Koi-fisk i vackra färger är detta definitivt en skötväska som sticker ut från mängden och som du även kan använda som handväska långt efter att skötperioden är över. Cybex har i denna kollektion inspirerats av modevärldens senaste trender. Mer info längre ner på sidan.
Cybex Skötväska Koi Mid Grey1999 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in