30
Djeco Pärlset Pärlor & Kuber i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (999564071)
 • Produktbeskrivning
 • Djeco Pärlset Pärlor & kuber

  Djeco Pärlset Pärlor & kuber är ett härligt pärlset från Djeco. Fyllt med härliga pärlor i ljuvliga färger och andra dekorativa detaljer för härliga halsband, armband och allt annat som fantasin kan framkalla.

   

  Mått BxLxH: 21x24x2.5 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 8 år
 • Djeco
 • Djeco
  Djeco

  Djeco är ett franskt familjeföretag med fokus på pedagogik och kvalitet. Med ledorden kreativitet, djärvhet och passion har Djeco blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara och lärorika produkter.

  Alla produkter är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn, designade för att fånga deras intresse och utvecklande för att träna barnen inför livets utmaningar. Deras originella pyssellådor har skapats av en konstnärlig ledning som prioriterar grafik, design och estetik, och har revolutionerat den kreativa leken.

 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Djeco Pärlset Pärlor & Kuber

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Djeco Pärlset Pärlor & Kuber

Ett riktigt härligt pärlset från Djeco. Fyllt med härliga pärlor i ljuvliga färger och andra dekorativa detaljer för härliga halsband, armband och allt annat som fantasin kan framkalla.

En fin present för den som gillar att pyssla!

 

Djeco Pärlset Pärlor & Kuber229 kr / 160 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

Djeco Duttpennor 18 mån+Bild saknas
Lägg i varukorg
199 kr

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.