20
Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Lalee Mountain i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 0-1 år hos Bonti (2023586)
 • Produktbeskrivning
 • Aktivitetsleksak med mycket att upptäcka

  Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Lalee Mountain är en aktivitetsleksak med mycket att upptäcka. Leksaken stimulerar motorikutveckling och nyfikenhet. Kläm på de gosiga figurerna, titta i spegeln som gömmer sig under det snöiga berget eller öppna dörren och lek titut med alla nya kompisarna.

  Material och skötsel:

  Aktivitetsleksaken är tillverkad i polyester och bomull. Torka rent med en mjuk fuktig trasa. 

  Material: Bomull , Polyester
  Mått BxLxH: 19x19x22 cm
  Prissänkning %: 20 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 mån
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Lalee Mountain

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Lalee Mountain

En söt aktivitetsspegel med många olika figurer, ljud och texturer att upptäcka. Barnet får möjlighet att öva på sin koordination, koncentration och samtidigt underhållas i timmar. Kläm på de gosiga figurerna, titta i spegeln som gömmer sig under det snöiga berget eller öppna dörren och lek titut med alla nya kompisarna.

Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Lalee Mountain549 kr / 439 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.