Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Wally Blue i gruppen Leksaker / Babyleksaker / Aktivitetsleksaker hos Bonti (20210335)
 • Produktbeskrivning
 • Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Wally Blue

  Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Wally Blue är en rolig aktivitetsleksak där småfiskar gömmer sig i den stora valen. Det är spännande för de små att upptäcka hur de skallrande fiskarna tar sig in och ut ur Wallys mage, och hitta spegeln som gömmer sig i stjärtfenan. Flera roliga flärpar uppmanar också till utveckling av finmotorik.


  Material och skötselråd

  Tyg av 50% bomull och 50% polyester. Fyllning av återvunna polyesterfiber.

   

  Material: Bomull, Polyester
  Mått BxLxH: 28x16x14 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån

  Specifikationer

 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans

Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Wally Blue

Den lekfulla valen Wally älskar att leka kurragömma, och de små fiskarna gömmer sig gärna i Wallys mage. Varje fisk har ett varsitt ljud som lockar din baby att krypa efter dem om de rullar iväg.

 

Done by Deer Hide&Seek Aktivitetsleksak Wally Blue399 kr

Tillval


Antal: 
399 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in