Done by Deer Knoppussel Deer friends i gruppen Leksaker / Spel och pussel / Knoppussel och figurpussel hos Bonti (999054679)
 • Produktbeskrivning
 • Done by Deer Knoppussel Deer friends

  Done by Deer Knoppussel Deer friends är ett gulligt sjubitarspussel med knoppar som är greppvänliga för små händer.

  Knoppusslet hjälper ditt barn att utveckla finmotorik, problemlösning och logisk tänkande. De söta djuren är roliga att titta på och kanske lära sig namnen på.

  Torkas av med fuktig trasa.

   

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 20x24 cm

  Specifikationer

 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans

Done by Deer Knoppussel Deer friends

Hjälp dina djurvänner hitta sina platser! Ett gulligt sjubitarspussel i plywood med knoppar som är greppvänliga för små händer.

Knoppusslet hjälper ditt barn att utveckla finmotorik, problemlösning och logisk tänkande. De söta djuren är roliga att titta på och kanske lära sig namnen på.

 

Finns även i följande varianter

Done by Deer Knoppussel Sea friends
99 kr
Done by Deer Knoppussel Deer friends99 kr

Tillval


Antal: 
99 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  3-4 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 14 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 5 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 18 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in