30
Done by Deer Knoppussel Deer friends 4 bitar i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 1-2 år hos Bonti (230000027)
 • Produktbeskrivning
 • DONE BY DEER KNOPPUSSEL DEER FRIENDS

  Done by Deer Knoppussel Deer friends 4 bitar är ett gulligt fyrabitarspussel med knoppar som är greppvänliga för små händer.

  Knoppusslet hjälper ditt barn att utveckla finmotorik, problemlösning och logisk tänkande. De söta djuren är roliga att titta på och kanske lära sig namnen på.

  Torkas av med fuktig trasa.

  Material: Trä
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 20x24 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done by Deer Knoppussel Deer friends 4 bitar

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done by Deer Knoppussel Deer friends 4 bitar

Hjälp dina djurvänner hitta sina platser! Ett gulligt fyrabitarspussel i plywood med knoppar som är greppvänliga för små händer.

Knoppusslet hjälper ditt barn att utveckla finmotorik, problemlösning och logisk tänkande. De söta djuren är roliga att titta på och kanske lära sig namnen på.

Done by Deer Knoppussel Deer friends 4 bitar99 kr / 69 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.