30
Done By Deer Lalee Dragleksak Sand i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 1-2 år hos Bonti (2023603)
 • Produktbeskrivning
 • Gullig lama med dragvagn

  Done By Deer Lalee Dragleksak Sand är en dragleksak i form av en söt lama. En toppen leksak att göra det roligare att öva på att gå. De mjuka hjulen gör det lätt att dra runt dragleksaken utan att skada golven. Laman har magnetfötter som gör att den inte ramlar av vagnen. Laman är också i ett mjukt teddy-material och har en fin beige nyans. 

  Material/ Skötselråd:

  • Vagn: 100% ABS och mjuka TPE hjul 
  • Laman: polyester och återvunnen polyester
  • Torka av med trasa, blöt ej

  Material: Plast , Polyester
  Mått BxLxH: Lama 36x24x11.5 cm , Vagn 14x19 cm
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 9 mån
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done By Deer Lalee Dragleksak Sand

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done By Deer Lalee Dragleksak Sand

Gullig dragleksak i form av en mjuk lama från Done By Deer. Dragleksaken är den perfekta leksaken för att göra det roligare att öva på att gå. 

Done By Deer Lalee Dragleksak Sand499 kr / 349 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.