Done by Deer Skallra Raffi Powder i gruppen Leksaker / Babyleksaker / Skallror hos Bonti (999054678)
 • Produktbeskrivning
 • Done by Deer Skallra Raffi Powder

  Done by Deer Skallra Raffi Powder är en figur som tutar mer än skallrar. När man håller och trycker i skaftet, så piper Raffi. Överraskande och roligt för små barn att upptäcka.

  Ska inte tvättas i maskin - torka istället av med en fuktig trasa.

   

  Material: Polyester
  Märkning: CE-märkt
  Mått BxLxH: 7x3x17 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Done by Deer
 • Done by Deer
  Done by Deer Done by Deer är ett danskt varumärke, som grundades 2014 av Helene Hjort. Med en kombination av skandinavisk design och en lekfullhet som tilltalar barnen, har Done by Deer en bred kollektion som sträcker sig från inredning till leksaker, allt för matstunden och mycket mer!

  Filosofin är enkel; En kombination av innovativ design, säkerhet och vågade moderna färgval. Alla produkter produceras miljömedvetet och testas enligt europeisk säkerhetsstandard.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Done by Deer Skallra Raffi Powder

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Done by Deer Skallra Raffi Powder

Skaller-tutan Raffi är mjuk och pälsig med ett stort, runt öga och ett stängt, sovande öga. Roligt för barn att natta sin kompis genom att helt enkelt vända på skallran. Raffi har flera små tygbitar fastsydda som är roliga för små händer att upptäcka.

 

Done by Deer Skallra Raffi Powder139 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.