Elodie Details Babymössa Embroidery Anglaise i gruppen Resa med barn / Sol och bad / Solhattar hos Bonti (12036)
 • Produktbeskrivning
 • Elodie Details Babymössa Embroidery Anglaise

  Elodie Details Babymössa Embroidery Anglaise är en klassiskt formad babymössa, gjord i mjuk bomull för att få en perfekt passform och vara andningsaktiv. Den är mjukt fodrad för att skydda skönt mot kall blåst, medan solskyddet på SPF 30 gör den till en perfekt solmössa för barnet.


  Egenskaper:

  • Material: 100% bomull (SPF 30)
  • Tvättas i 40 grader maskintvätt, kan torktumlas

   

  Material: Bomull
  Prissänkning %: 30 %

  Specifikationer

 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans

Elodie Details Babymössa Embroidery Anglaise

Den klassiskt formade babymössan är gjord i mjuk bomull för att få en perfekt passform och vara andningsaktiv.

Den är mjukt fodrad för att skydda skönt mot kall blåst, medan solskyddet på SPF 30 gör den till en perfekt solmössa för barnet.

 

Elodie Details Babymössa Embroidery Anglaise

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in