Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink i gruppen Leksaker / Gosedjur och snuttefiltar / Snuttefiltar hos Bonti (999054250)
 • Produktbeskrivning
 • Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink

  Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink är en kramgo kompis till alla som behöver en vän. En blandning mellan gosedjur och snuttefilt, tillverkad av en tunn och underbart len muslinväv i 100% bomull och full av små fina och pillvänliga detaljer.

  Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr. Blinkie blir bara mjukare och goare av varje kram den får, precis som vi alla!


  Material och tvättråd

  Tillverkad av 100% muslinvävd bomull med 100% polyesterfyllning. Tvätta i 30 grader. Torktumling rekommenderas ej.

   

  Material: Bomull
  Mått BxLxH: 50 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 0 mån
 • Elodie Details
 • Elodie Details
  Elodie Details Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som grundades av Linda Sätterström i Stockholm år 2005. Hennes vision, att göra livet med barn ännu vackrare, är densamma idag som den var då. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, heminredning och barnvagnar till livet med bebis och småbarn. Genom att erbjuda hållbara och multifunktionella produkter vill Elodie Details uppmuntra till Upcycling - att förlänga livstiden av dina produkter genom att hitta nya användningsområden eller ett nytt hem efter att de fyllt sin primära funktion.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink

Elodie Details Blinkie är en kramgo kompis till alla som behöver en vän. En blandning mellan gosedjur och snuttefilt, tillverkad av en tunn och underbart len muslinväv i 100% bomull och full av små fina och pillvänliga detaljer.

Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr. Blinkie blir bara mjukare och goare av varje kram den får, precis som vi alla!

 

Elodie Details Snutte Blinkie Belle Powder Pink249 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.