Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021 i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Emmaljunga tillbehör hos Bonti (999055666)
 • Produktbeskrivning
 • Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021

  Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021 - Smart och smidigt När du väntar ett syskon och behöver använda både sittdelen och liggdelen samtidigt kan du enkelt utrusta din Emmaljunga NXT90 (passar ej NXT90 F) med Go Double adapter. För den växande familjen finns Go-Double adaptern (endast kompatibel med NXT90-chassi med Ergo-säte) som utvidgar NXT90 till en barnvagn med plats för två barn. Se till att hela familjen har en bekväm åktur under dina dagliga promenader. Vår Go Double Adapter kan enkelt monteras av din återförsäljare på ditt enda chassi för att rymma två barn. Go Double fungerar med en NXT-liggdel och en NXT Ergo-sittdel alternativt två NXT Ergo-sittdelar. Go Double-adaptern fungerar inte med en NXT F-säte. https://youtu.be/aE826Ca67Gg
  Passar till: Emmaljunga NXT90

  Specifikationer

 • Emmaljunga
 • Emmaljunga
  Emmaljunga Emmaljungas Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925, i egen fabrik i Sverige. Emmaljunga erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalitet. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort Emmaljunga till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021

När du väntar ett syskon och behöver använda både sittdelen och liggdelen samtidigt kan du enkelt utrusta din Emmaljunga NXT90 (passar ej NXT90 F) med Go Double Adapter. Med NXT originaltillbehör kan du alltid anpassa dig efter familjens förändrade behov. Titta gärna på filmen längre ner på sidan för att se hur adaptern monteras.
Emmaljunga Go Double Adapter NXT90 2021999 kr

Tillval


Antal: 
999 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  5-14 arbetsdagar
Vi har prisgaranti

Lagerstatus

Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompagniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 2 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in