Emmaljunga NXT Liggdel Outdoor Navy 2023 i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Emmaljunga NXT Twin hos Bonti (2025825)
 • Produktbeskrivning
 • Elegant liggdel till Emmaljungas NXT-barnvagnar

  Emmaljunga NXT Liggdel Outdoor Navy 2023 är en praktisk och rymlig liggdel i marinblått tyg med bruna konstläderdetaljer till din Emmaljunga NXT-barnvagn. Liggdelen monteras med ett klick på chassit och förvandlar din sittvagn till en liggvagn.

  Liggdelen har en härligt mjuk madrass med quiltat överdrag i len bomull, ett smidigt liggdelslock och ett praktiskt bärhandtag i suffletten. I suffletten med utfällbar solkeps finns även ett blixtlås där du kan fästa Emmaljungas insektsnät (ingår i chassipaketet för modellår 2023). 

  Liggdelen har en miljövänlig och ventilerad liggdelsbotten och smarta Easy Fix 3.0-fästen som gör det enklare att klicka på och av liggdelen från chassit. 

  Liggdelen rekommenderas för barn upp till 6 månader (max 9 kg).

  Vänligen observera att denna liggdel endast passar på chassin från årsmodell 2022 och framåt, då det uppdaterade Easy Fix 3.0-fästet inte är kompatibelt med tidigare årsmodeller. 

  Passar till följande modeller:

  • NXT60 & NXT60 F 
  • NXT90 & NXT90 F
  • NXT Twin

   

  Maxvikt sittdel/liggdel: 9 kg
  Mått BxLxH: Innermått 34x76x21 cm , Yttermått 38x81x34 cm
  Produkttyp (Barnvagnar): Liggdel
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): 0-6 mån
  Vikt: 4.6 kg
 • Emmaljunga
 • Emmaljunga
  Emmaljunga Emmaljungas Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925, i egen fabrik i Sverige. Emmaljunga erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalitet. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort Emmaljunga till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Emmaljunga NXT Liggdel Outdoor Navy 2023

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Emmaljunga NXT Liggdel Outdoor Navy 2023

Rymlig och bekväm liggdel för din Emmaljunga NXT barnvagn av årsmodell 2023, som snabbt och enkelt kan klickas på ditt chassi. 

Liggdelen rekommenderas för barn upp till 6 månader (max 9 kg). 

Emmaljunga NXT Liggdel Outdoor Navy 20233300 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.