Emmaljunga NXT Sittdel Flat Lounge Grey 2023 i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Emmaljunga NXT Twin hos Bonti (2025840)
 • Produktbeskrivning
 • Rymlig sittdel med fullt liggläge till din Emmaljunga NXT-vagn

  Emmaljunga NXT Sittdel Flat Lounge Grey 2023 är en rymlig sittdel i gråmelerat tyg med svarta konstläderdetaljer. Sittdelen har fullt liggläge, är vändbar (framåt/bakåt) och går att justera med ett enkelt och tyst enhandsgrepp. Den magnetiska fempunktsselen med stretchkomfort ger en säker åktur och har mjuka axelremskuddar. Frambygeln kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fotstödet är justerbart för optimal komfort och i suffletten finns ett blixtlås så att du kan fästa Emmaljungas myggnät (ingår i chassipaketet).

  Sittdelen har Easy Fix 3.0-fästen som gör det enklare att klicka på och av sittdelen från chassit och gör sittdelen superkompakt under transport.

  Nytt för modellår 2023 är ny design med exklusiv vändsydd sömnad och upphöjd sufflett som gör det lättare att fälla ner ryggstödet. 

  Sittdelen rekommenderas från ca 6 månader och upp till ca 4 år (max 22 kg).

  Vänligen observera att denna sittdel endast passar på chassin från årsmodell 2022 och framåt, då det uppdaterade Easy Fix 3.0-fästet inte är kompatibelt med tidigare årsmodeller. 

  Passar till följande modeller:

  • NXT60
  • NXT90
  • NXT Twin

   

  Maxvikt sittdel/liggdel: 22 kg
  Mått BxLxH: 32x89-105 cm
  Produkttyp (Barnvagnar): Sittdel
  Vikt: 5.3 kg
  Tillverkningsland: Sverige
 • Emmaljunga
 • Emmaljunga
  Emmaljunga Emmaljungas Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925, i egen fabrik i Sverige. Emmaljunga erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalitet. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort Emmaljunga till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Emmaljunga NXT Sittdel Flat Lounge Grey 2023

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Emmaljunga NXT Sittdel Flat Lounge Grey 2023

Rymlig, vändbar sittdel med fullt liggläge till din Emmaljunga NXT-barnvagn av årsmodell 2023, som snabbt och enkelt kan klickas på ditt chassi.

Sittdelen rekommenderas från ca 6 månader och upp till ca 4 år (max 22 kg).

Emmaljunga NXT Sittdel Flat Lounge Grey 20233300 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.