Emmaljunga NXT60/F Hjulpaket Ecco Solight Outdoor 2023 i gruppen Barnvagnar / Varumärken / Emmaljunga / Emmaljunga tillbehör hos Bonti (2026159)
 • Produktbeskrivning
 • Hjulpaket till Emmaljunga NXT60 och NXT60 F

  Emmaljunga NXT60/F Hjulpaket Ecco Solight Outdoor 2023 är ett komplett set punkteringsfria solight ecco® terränghjul (Outdoor) som passar till NXT60 och NXT60 F.

  Innehåller 4 hjul med fästen. 

  Emmaljunga är övertygade om vikten av att jobba mot ett hälsosammare och mer hållbart sätt att leva. Dessa hjul tillverkas i Emmaljungas egen fabrik i Sverige med helt fossilfri uppvärmning och 1500 m2 solceller på fabrikstaket.

  Passar till: Emmaljunga NXT60 , Emmaljunga NXT60 F
 • Emmaljunga
 • Emmaljunga
  Emmaljunga Emmaljungas Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925, i egen fabrik i Sverige. Emmaljunga erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalitet. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort Emmaljunga till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Emmaljunga NXT60/F Hjulpaket Ecco Solight Outdoor 2023

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Emmaljunga NXT60/F Hjulpaket Ecco Solight Outdoor 2023

Ett komplett set punkteringsfria, terränggående solight ecco® hjul som passar till NXT60 och NXT60 F.

Emmaljunga NXT60/F Hjulpaket Ecco Solight Outdoor 20231695 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.