30
Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Äta & mata hos Bonti (999054369)
 • Produktbeskrivning
 • Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink


  Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink med splitterskydd är det perfekta valet när ditt barn ska börja dricka själv, den har allt som en förälder kan önska!

  Drickpipen är speciellt utformad för att inte skada ditt barns känsliga mun, men har även en anti-kolik ventil som motverkar ömma magar. Och med handtagets ergonomiska design är det lättare för ditt barn att hålla muggen själv: uppåtvänd eller kanske tvärtom? Oavsett hur, slipper du fläckar på kläder och golv - Everyday Baby Pipmugg i Glas är garanterat spillfri!

  Naturligtvis är vår pipmugg också ett säkert val, den har ett integrerat silikonskydd som motverkar att den splittras om den skulle gå sönder.

  Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink egenskaper   • Borosilikatglas, ett extra lätt glas av premiumkvalitet

   • Splitterskydd

   • Drickpip av medicinskt silikon

   • Spillfri

   • Anti-kolik ventil

   • Ergonomiskt handtag som är avtagbart

   • Fri från BPA, BPF, BPS och ftalater

   • Testad av Intertek

   • Uppfyller kraven för Europeisk standard, EN 14350


  En förpackning innehåller 1 flaska, 1 drickpip, 1 skruvring, 1 handtag och 1 dammskydd.

  Mikrovågsugn: Ja

  Ugn: Nej

  Diskmaskin: Ja

  Kokning och ångsterilisering: Ja

  Dimensioner: 67x67x152 mm

  Vikt: 164 g

  Material: Borosilikatglas + Silikon

  Material drickpip: Medicinskt silikon

  Färger: Rose Pink, Mint Green och Quiet Grey
  STERILISERAS INNAN FÖRSTA ANVÄNDNING
  Innan pipmuggen används första gången ska den steriliseras. Gör så här: separera flaskan och dess delar (dammskydd, skruvring, drickpip, handtag) från varandra och lägg i en stor kastrull med kokande vatten. Täck över med ett lock och låt koka i minst fem minuter.

  RENGÖRING
  Everyday Baby Pipmugg i Glas med splitterskydd tål maskindisk, kokning och ångsterilisering.

  När du ska rengöra nappflaskan, oavsett om det är för hand, i diskmaskin eller genom sterilisering, måste flaskan och dess delar (dammskydd, skruvring, drickpip, handtag) separeras från varandra.

  Om du diskar muggen för hand, rengör varje del av flaskan separat och noggrant i rent vatten och diskmedel. Skölj därefter alla delar i rent rinnande vatten så att allt skum och diskmedel försvinner.

  Flaskan och dess delar ska rengöras efter varje användning.

  TORKNING
  Låt flaskan och tillhörande delar rinna av i ett torkställ på en plats med god ventilation. Försäkra dig om att flaskan och alla delar torkar ordentligt. Om det stannar kvar fukt kan det bildas mögel och svamp.

  FÖRVARING
  Förvara flaskan och dess delar på en tillsluten plats i rumstemperatur. Låt dem inte ligga i direkt solljus eftersom det kan skada produkterna.
  Material: Silikon
  Prissänkning %: 30 %
  Produkttyp (Äta/mata): Pipmugg
 • Everyday Baby
 • Everyday Baby
  Everyday Baby
  Företaget grundades av Edon, Andreas och Fredrik som insåg att de vill kombinera ett aktivt liv med resor tillsammans med familjelivet – det var idén som skapade Everyday Baby. Everyday Baby erbjuder smarta lösningar i vardagen för familjer med småbarn. Gemensamt för deras produkter är att de är tillverkade i säkra material och är lätta att ta med sig överallt. Exempelvis nappflaskor och flaskband som håller koll på att vällingen inte är för varm, spillfria pipmuggar och ergonomiska bestick som hjälper ditt barn att lära sig äta själv, en solskyddsindikator som gör stranddagarna skönare och enklare eftersom du inte behöver oroa dig för att barnen ska bränna sig i solen.

  Everyday Baby har inte lösningen på allt, men ger dig som förälder möjlighet att fokusera mer på det som ger den där alldeles speciella glädjen i livet, barnen, och samtidigt ha en aktiv livsstil.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink

Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink med splitterskydd är det perfekta valet när ditt barn ska börja dricka själv, den har allt som en förälder kan önska!

Drickpipen är speciellt utformad för att inte skada ditt barns känsliga mun, men har även en anti-kolik ventil som motverkar ömma magar. Och med handtagets ergonomiska design är det lättare för ditt barn att hålla muggen själv: uppåtvänd eller kanske tvärtom? Oavsett hur, slipper du fläckar på kläder och golv - Everyday Baby Pipmugg i Glas är garanterat spillfri!

Naturligtvis är vår pipmugg också ett säkert val, den har ett integrerat silikonskydd som motverkar att den splittras om den skulle gå sönder.
Everyday Baby Pipmugg Glas Rose Pink199 kr / 139 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.