Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon i gruppen Leksaker / Populära varumärken / Fisher-Price hos Bonti (2022192)
 • Produktbeskrivning
 • Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon

  Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon är en klassisk xylofon från Fisher-Price®, den har 8 färgglada plattor som uppmuntrar till tidigt musikskapande och hjälper barnen att känna sig nöjda med sin prestation. När deras musikaliska förmåga växer kan alla mini-maestron även följa färgerna för att skapa en riktig sång! Eftersom klubban sitter fast så försvinner den aldrig. Och den har hjul så barnen kan dra omkring sitt musikinstrument vart de än går! Klassisk musikleksak som är alla barns favorit! Barnet använder den fastsatta klubban för att slå på de 8 färgglada plattorna. Snöre att dra i och lättrullande hjul gör att barnet kan dra med den överallt. Utvecklar öga-handkoordinationen och grovmotoriken.

  Rekommenderas från 18 månader.

  Mått BxLxH: 14x31.5x18.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 18 mån

  Specifikationer

 • Fisher-Price
 • Fisher-Price Fisher-price har sedan 1930-talet erbjudit utvecklande och stimulerande leksaker för barn i alla åldrar, med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror. Fisher-price produkter och leksaker har varit ett givet inslag i många barnrum under flera generationer.
 • Köp ofta tillsammans
Visa mer från: Fisher-Price

Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon

Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon är en klassisk xylofon från Fisher-Price®, den har 8 färgglada plattor som uppmuntrar till tidigt musikskapande och hjälper barnen att känna sig nöjda med sin prestation. När deras musikaliska förmåga växer kan alla mini-maestron även följa färgerna för att skapa en riktig sång!

Rekommenderas från 18 månader.

Fisher Price Aktivitetsleksak Klassisk Xylofon349 kr

Tillval


Antal: 
349 kr

Kodblock för Klarna On-Site Messaging

Klarna Delbetala med Klarna.
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Easy Peasy ikon En månads frivillig självriskförsäkring från Easy Peasy ingår -
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 1 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.