30
Fisher Price Kassaapparat i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Leksaker / Outlet Leksaker 3 år+ hos Bonti (2024742)
 • Produktbeskrivning
 • En rolig leksak när ditt barn vill leka affär

  Fisher Price Kassaapparat är en leksak med design från år 1975. En populär leksak som lär ditt barn att räkna, samt mer om siffror och färg. Med kassaapparaten ingår det nio färgrika mynt. En rolig leksak när ditt barn vill leka affär. Veva, plinga och tryck! Kassaapparatens låda kan åka ut och mynten har knappar som gör att de kan rulla ned för rampen. Otroligt roligt och spännande! 

  Rekommenderas från 2 år. 

  Material: Plast
  Prissänkning %: 30 %
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 2 år
 • Fisher-Price
 • Fisher-Price Fisher-price har sedan 1930-talet erbjudit utvecklande och stimulerande leksaker för barn i alla åldrar, med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror. Fisher-price produkter och leksaker har varit ett givet inslag i många barnrum under flera generationer.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Fisher Price Kassaapparat

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Fisher Price Kassaapparat

Fisher Price Kassaapparat är en leksak med design från år 1975. En populär leksak som lär ditt barn att räkna, samt mer om siffror och färg. Med kassaapparaten ingår det nio färgrika mynt. En rolig leksak när ditt barn vill leka affär! Veva, plinga och tryck! 

Rekommenderas från 2 år. 

Fisher Price Kassaapparat499 kr / 349 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.