Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh i gruppen Leksaker / Leksaksbilar & fordon / Garage och bilbanor hos Bonti (2024455)
 • Produktbeskrivning
 • Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh

  Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh är ett lekset med fordon. Barnen kan köra runt hela staden med Fisher-Price Little People Sit 'n Stand Wheelies City™-fordonsleksetet. I presentförpackningen ingår ett omvandlingsbart lekset som börjar som en horisontell vägbana där barnen kan köra runt sina Wheelies™-bilar på vägarna till bensinstationen under. Stapla sedan ramperna för att skapa en vertikal körbana som är mer än 86 cm hög! Barnen kan sedan skicka fordonen runt, runt i rampen tills de når marken. I setet ingår även 2 Wheelies™-bilar för att utöka ditt barns samling.

  Rekommenderas från 3 år.

  Mått BxLxH: 32x60x34 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 3 år
 • Fisher-Price
 • Fisher-Price Fisher-price har sedan 1930-talet erbjudit utvecklande och stimulerande leksaker för barn i alla åldrar, med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror. Fisher-price produkter och leksaker har varit ett givet inslag i många barnrum under flera generationer.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh

Barnen kan köra runt hela staden med Fisher-Price Little People Sit 'n Stand Wheelies City™-fordonsleksetet. I presentförpackningen ingår ett omvandlingsbart lekset som börjar som en horisontell vägbana där barnen kan köra runt sina Wheelies™-bilar på vägarna till bensinstationen under. Stapla sedan ramperna för att skapa en vertikal körbana som är mer än 86 cm hög! Barnen kan sedan skicka fordonen runt, runt i rampen tills de når marken. I setet ingår även 2 Wheelies™-bilar för att utöka ditt barns samling.

Rekommenderas från 3 år.

Fisher Price Sit n' Stand Skyway Refresh799 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.