30
Första sagoskatten Ramsor, visor och sagor i gruppen Kampanjer / Outlet / Leksaker / Leksaker 3 år+ hos Bonti (1132)
 • Produktbeskrivning
 • Första Sagoskatten är en ljuvlig samling med berättelser och boken känns lyxig med guldtryck och relief på omslaget. Det är en bok att spara och läsa om och om igen.

  Första Sagoskatten innehåller en samling med tjugo av Catarina Kruusvals bästa pek- och bilderböcker. Boken innehåller både pekboksberättelser, sagor, ramsor, ABC- och 123-berättelser och fem längre sagor som passar för högläsning. Eftersom det finns berättelser på så många olika nivåer kan boken växa med barnet och bli en perfekt bebis/dop-present.

  Catarina Kruusvals tecknarstil kännetecknas av det mjuka, varma och inbjudande. Bilderna innehåller ofta humor med skojiga perspektivförskjutningar och listiga smådetaljer.

  I den här antologin finns ett generöst urval av alla pek- och bilderböckerna med Catarina Kruusvals egna karaktärer samt flera av alla de sagor, sånger och verser som hon har illustrerat. För de allra minsta finns först de enkla kroppsramsorna. Sedan en härlig blandning: peka, sjung högt och följ med i bilderna, öva på alfabetet, ha sagostunder eller bara bläddra i antologin och hitta roliga detaljer i bilderna. En fantasistimulerande samling att växa upp med.

  Innehåll: Den lilla grisen, Jag vill ha mat, Ellen och olle leker, Ellen och Olle badar, Imse vimse spindel, I ett hus, Mormors lilla kråka, Små grodorna, Bockarna Bruse, Guldlock, Ellen, Ellens ABC, Ellens 123, Ellens blommor, Fia och djuren på dagis, Egon och rävungen, Flyg Engelbert, Sjömansdockorna
  Prissänkning %: 30 %

  Specifikationer

 • Rabén Sjögren Förlag
 • Köp ofta tillsammans

Första sagoskatten Ramsor, visor och sagor

Första Sagoskatten är en ljuvlig samling med berättelser och boken känns lyxig med guldtryck och relief på omslaget. Det är en bok att spara och läsa om och om igen. Catarina Kruusval är en av Sveriges mest älskade bilderboksmakare. Sedan debuten i början av 90-talet har hon gett oss ett helt galleri av omtyckta bilderboksfigurer som den personliga och charmiga lilla flickan Ellen, hennes vän Olle, kavata Fia med alla sina leksaksdjur, och gubben Egon.

Förutom sina egna karaktärer har hon också gjort sig känd som uppskattad illustratör till en lång rad av våra klassiska barnvisor och folksagor. Med sina varma och personliga tolkningar presenterar hon en kulturskatt för vår tids barn.
Första sagoskatten Ramsor, visor och sagor329 kr / 230 kr

Tillval


Antal: 
329 kr / 230 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in