Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Bluebell i gruppen Resa med barn / Sol och bad / Bad- och strandlek hos Bonti (20211691)
 • Produktbeskrivning
 • Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Bluebell

  Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Bluebell är fina armpuffar med mönster av blåklockor från svenska Garbo & Friends. Armpuffarna som är tillverkade av hållbar PVC-plast är tryckta med giftfria färger och är tillverkade för att hålla mer än 1-2 säsonger. Armpuffarna är testade och godkända enligt REACH standard. 

  Rekommenderad ålder ca 3-6 år eller upp till 18 kg. Tänk på att aldrig lämna ditt barn utan uppsikt när de är i vattnet.

  Skölj av i vatten efter användning och förvara dem på en torr och sval plats.

  Egenskaper:

  • Tillverkad i 0,25 mm PVC-plast
  • Testad och godkända enligt REACH standard
  • Rekommenderad ålder 3-6 år eller upp till 18 kg
  • Giftfria

  Material: Plast
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): ca 3-6 år

  Specifikationer

 • Garbo & Friends
 • Garbo & Friends
  Garbo & Friends Svenska Garbo & Friends tillverkar textilier och barnartiklar som bidrar till en mysig känsla i vagnen så väl som barnrummet. Hög kvalité står i fokus och de väljer noga ut material, färger, illustrationer och mönster som är anpassade för de små. Hos Bonti hittar du Garbo & Friends fina bäddset, skötbäddsöverdrag, sovpåsar, filtar och fler mjuka favoriter.
 • Köp ofta tillsammans

Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Bluebell

Fina armpuffar med mönster av blåklockor från svenska Garbo & Friends. Armpuffarna som är tillverkade av hållbar PVC-plast är tryckta med giftfria färger och är tillverkade för att hålla mer än 1-2 säsonger. Armpuffarna är testade och godkända enligt REACH standard. 

Rekommenderad ålder ca 3-6 år eller upp till 18 kg. Tänk på att aldrig lämna ditt barn utan uppsikt när de är i vattnet.

Finns även i följande varianter

Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Clover Green
229 kr
Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Mimosa
229 kr
Garbo & Friends Uppblåsbara Armpuffar Bluebell229 kr

Tillval


Antal: 
229 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 2 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in