Geggamoja Mrs Mighetto Solhatt Stella i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Barnkläder & accessoarer hos Bonti (12355)
 • Produktbeskrivning
 • Sagolik solhatt för sommarens äventyr!

  Geggamoja Mrs Mighetto Solhatt Stella är en solhatt i puderfärgad nyans och med Mrs Mighettos mönster Stella. Solhatten har anpassningspar passform, med snörning och knyt under hakan och med resor på baksidan. Hatten finns i flera storlekar och även i Mrs Mighettos mönster Long ear. 

  Solhatten är i 67% bambu och är ett material som har en smart funktion att materialet anpassar sig efter väder, när det är varmt känns materialet svalt och är det kyligt känns hatten varm. Vilket ju är perfekt när det kommer till varierande sommarväder!

  De två svenska varumärkena Geggamoja och Mrs Mighetto har förenats i ett designsamarbete. Samarbetet utmynnade mönstrena "Long Ear" och "Stella", och grundtanken för kollektionen är hög kvalité, funktion, ljusa färger och dekorativa mönster med en sagoflirt. 

  Egenskaper:

  • Material: 67% bambu/27% ekologisk bomull/6% elastan
  • Tvättråd: 30 grader, ej torktumling
  • Mönster av Mrs Mighetto
  • Finns i flera storlekar och mönstret Mrs Mighetto Long ear

  Material: Bambu , Bomull , Elastan
  Prissänkning %: 40 % , 60 %
 • Geggamoja
 • Geggamoja
  Geggamoja
  Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder och barnprodukter som var unika i sin design och kvalitet. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Fram växte Geggamoja - två mammor med två unga familjer - en dröm om att driva företag ihop som systrar, mödrar och kvinnor.

  Efterfrågan på ekologiska barnkläder och produkter ökar. Geggamoja är ett av de första företagen som arbetar med GOTS-certifierade leverantörer. Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material bidrar till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med produktion. Kostar lite mer men är värt det. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Geggamoja Mrs Mighetto Solhatt Stella

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Geggamoja Mrs Mighetto Solhatt Stella

Söt solhatt i puderfärgad nyans och sagolikt mönster! Solhatten är bland annat i bambu som har en smart funktion att materialet anpassar sig efter väder, när det är varmt känns materialet svalt och är det kyligt känns hatten varm. Vilket ju är perfekt när det kommer till varierande sommarväder!

Solhatten har snörning och knyt under hakan och resor på baksidan, detta är för att din baby ska få bästa passform för just hens huvudform. 

Finns i flera storlekar och i Mrs Mighettos mönster Long ear. 

Geggamoja Mrs Mighetto Solhatt Stella
 
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.