10
Geggamoja UV-hatt Mint i gruppen Barnkläder / Sol och bad / UV-kläder hos Bonti (GMUVHMIN)
 • Produktbeskrivning
 • Geggamoja UV-hatt Mint

  Geggamoja UV-hatt Mint är en UV-hatt tillverkad i ett mjuk och skönt UV-material som andas. Solhatten har både skärm och skydd för nacken. För bästa passform har solhatten en elastiskt band bak i nacken.

  Om du väljer mellan två storlekar, ta den större då dessa solhattar kan upplevas som lite små i storleken. 

  Material: 82% Polyamid, 18% elastan

  Tvättråd: Maskintvätt på 40 grader, torktumlas ej. 

  Material: Elastan, Polyamid

  Specifikationer

 • Geggamoja
 • Geggamoja
  Geggamoja
  Geggamoja växte fram i övertygelsen att det fanns ett behov av barnkläder och barnprodukter som var unika i sin design och kvalitet. Och, inte minst, tillverkade med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Fram växte Geggamoja - två mammor med två unga familjer - en dröm om att driva företag ihop som systrar, mödrar och kvinnor.

  Efterfrågan på ekologiska barnkläder och produkter ökar. Geggamoja är ett av de första företagen som arbetar med GOTS-certifierade leverantörer. Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material bidrar till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med produktion. Kostar lite mer men är värt det. 
 • Köp ofta tillsammans

Geggamoja UV-hatt Mint

UV-hatt tillverkad i ett mjuk och skönt UV-material som andas. Solhatten har både skärm och skydd för nacken. För bästa passform har solhatten en elastiskt band bak i nacken.

Om du väljer mellan två storlekar, ta den större då dessa solhattar kan upplevas som lite små i storleken. 

Geggamoja UV-hatt Mint

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in