VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN GAMLA OCH NYA CYBEX PRIAM? 

Nya generationen Cybex Priam innehåller flera härliga uppdateringar, som gör den populära barnvagnen ännu bättre! Det har tillkommit uppdateringar på både liggdel, sittdel och chassi för både Cybex Priam 2022 och Cybex e-Priam 2022. Vi berättar om alla nyheter här!

LIGGDELEN

Liggdelen på Cybex Priam och Cybex e-Priam (det är samma liggdel till båda vagnarna) har fått flera uppdateringar.

När du öppnar meshfönstret i liggdelens huvudände, kan du rulla ihop och förvara luckans lock i en ficka i nederkanten på liggdelen. En förvaringsficka på fotändens utsida gör att du kan förvara saker som du behöver komma åt snabbt – nycklar, betalkort eller din babys napp. Dessutom har bottenplattan designats om så att luftflödet blir bättre för ditt barn i liggdelen.

Den största förändringen är höjden – nu fäster du liggdelen på adaptrar, vilket gör att liggdelen kommer högre upp på chassit och gör att du och ditt barn kommer närmare varandra. Adaptrarna ingår i chassipaketet och passar även till babyskyddet, vilket gör det ännu enklare att skifta från barnvagn till bil.

SITTDELEN

Även här gäller uppdateringarna för både Cybex Priam och Cybex e-Priam. 

Sittdelens smidiga fempunktssele har just blivit ännu smidigare! De mjuka axelkuddarna är bättre fixerade, så de alltid sitter korrekt. Men den stora uppdateringen är hur du justerar selen. Precis som på en bilbarnstol, har Cybex Priam 2022 fått en rem som sitter mellan barnets ben. Du drar i remmen för att för att justera selens alla remmar på en och samma gång. Det gör att det blir enklare att få rätt spänning på selen och ser till att alla remmar är lika åtspända, så att ditt barn sitter säkert i sittdelen. 

CHASSI

Fästet för mugghållaren har flyttat upp mot handtaget på både Priam och e-Priam, vilket gör att du har din (eller ditt barns) vattenflaska mer lättillgänglig. Tidigare satt fästet i höjd med sittdelen, men nu sitter den precis under där det läderklädda handtaget slutar.

Cybex e-Priam har fått en riktigt spännade uppdatering: gungfunktion på chassit! Nu kan du låta din barnvagn gunga din baby till sömns, utan några extra tillbehör.

Och som en bonus så kan även du som köpt Cybex e-Priam från föregående års modell uppdatera ditt chassi via appen så att det får gungfunktionen! 

<

rekommenderade produkter