Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal i gruppen Leksaker / Gosedjur och snuttefiltar / Gosedjur hos Bonti (999054990)
 • Produktbeskrivning
 • Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal


  Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal är ett supermysigt och kul gosedjur från Happy-Horse. Ditt barn kommer att älska Hanging Monkey som kan kan hänga och svänga sina långa armar och ben i alla riktningar och kan behändigt hängas över t ex sängen eller hyllan.

  Happy-Horse grundades på 1960-talet i Holland. Med en stor portion humor och känsla för trender har designteamet på Happy Horse lyckats överraska sina kunder från år till år. Förutom originalitet lägger Happy Horse hög prioritet på säkerhet. Därför uppfyller varje enskild Happy-Horse produkt de högsta europeiska säkerhetsstandarderna och är CE märkta.

  Alla produkter är testade och godkända av internationellt erkända testinstitut nämligen Intertek och SGS. Materialen är eld- och flamsäkra samt giftfria. Produkten är säker för barn under 3år, inga lösa delar eller delar som kan lossa då barnet leker med gosedjuret. Fri frå Phtalater.

  Alla gosedjur kan tvättas i maskin även speldosorna.

  Längd 84 cm.

  Specifikationer

 • Happy Horse
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal

Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal är ett supermysigt och kul gosedjur från Happy-Horse. Ditt barn kommer att älska Hanging Monkey som kan kan hänga och svänga sina långa armar och ben i alla riktningar och kan behändigt hängas över t ex sängen eller hyllan. Längd 84 cm.
Happy-Horse Gosedjur Hängande apa Stor Teal399 kr

Tillval


Antal: 
399 kr
Lägg i varukorg
förväntad leveranstid:  1-2 arbetsdagar
Vi har prisgaranti
Webblager
 • Odenplan
  0
 • Täby Centrum
  0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in