25
Hoppekids Basic våningssäng 90x200 i gruppen Kampanjer / Outlet / Outlet Babytillbehör / Outlet Sova hos Bonti (4922)
 • Produktbeskrivning
 • HoppeKids Basic våningssäng 90 x 200 är en stilren och snygg våningssäng i bäddmåttet 90 x 200 cm. Sängen är tillverkad i vitlackat trä som håller en hög kvalitet. På bilden visas den med tillhörande praktiska sänglådor som säljs som separat tillbehör. Sängen är ej delbar, stegen ingår.
  Yttermått: L 208 x B 101 x H 145 cm

  Fakta

  System BASIC & System XXL är TÜV certifierade och uppfyller
  alla krav enligt DS/EN747. Vi testar kontinuerligt alla produkter i dessa serier.
  Vid korrekt användning har BASIC och XXL sängar max. belastning är på 100 kg (1000 N) enligt DS/EN747.
  Alla produkter behandlas med miljövänlig och vattenbaserad lack, som är TÜV certifierad enligt DS/EN71-3. Lacken är motståndskraftig mot kåda
  samt hjälper att reducera läckning av kåda.

  HoppeKids möbler är huvudsakligen tillverkade av långsamt växande furu. Unikt för denna naturliga, värdefulla och miljövänliga råvara är de många ojämnheter som små sprickor, olika stora kvistar, färgskillnader och vridningar. På vitmålade ytor kan kvistarna bli synliga. Eftersom lacken är tillverkad på en naturlig bas kan kådan läcka ut, vilket vittnar om naturmaterialets äkthet. Virket är FSC-certifierat samt Svanenmärkt.
  Prissänkning %: 25 %
 • HoppeKids
 • HoppeKids
  HoppeKids
  För Hoppekids är ett barnrum så mycket mer än bara ett rum med möbler i. Det är den säkra basen från vilken ditt barn utforskar världen, lär sig om stora och små saker och där fantasin kan springa vild. Det är också platsen där ditt barn kan hitta lugn och säkerhet och där god sömn spelar en stor roll.

  Hoppekids uppdrag är att skapa de säkraste och mest hållbara barnmöblerna som främjar god sömn, lek och kreativt lärande. Hoppekids har sin egna fabrik, vilket gör det enkelt att hantera produkter och det material de använder. Deras trä väljs noggrant utifrån ett antal kriterier när det gäller kvalitet, oegentligheter och - naturligtvis - att det kommer från ett hållbart skogsbruk.
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Hoppekids Basic våningssäng 90x200

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Hoppekids Basic våningssäng 90x200

HoppeKids Basic är en stilren och snygg våningssäng i bäddmåttet 90 x 200 cm.
Yttermått: L 208 x B 101 x H 145 cm
Sängen är tillverkad i vitlackat trä som håller en hög kvalitet. På bilden visas den med tillhörande praktiska sänglådor som säljs som separat tillbehör. Sängen är ej delbar, stegen ingår. Måttanpassade madrasser säljs separat.
Hoppekids Basic våningssäng 90x2004949 kr / 3712 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.