Hot Wheels New Ultimate Garage i gruppen Leksaker / Populära varumärken / Hot Wheels hos Bonti (2022717)
 • Produktbeskrivning
 • Hot Wheels New Ultimate Garage

  Hot Wheels New Ultimate Garage är ett garage för alla coola bilar! Det här enorma garaget har parkeringsplats för mer än 100 fordon och en överraskningsfiende i form av Robo T-Rex som ger fart åt barnens fantasi! Barn tar fordonen hela vägen upp i tvåbilshissen. De kan tävla ner genom flervåningsgaraget och experimentera med de olika lekmöjligheterna för ständig spänning!

  Går att koppla ihop med andra Hot Wheels®-set (säljs separat) och innehåller två Hot Wheels®-fordon i skala 1:64 och en funktion för action i Hot Wheels™-id också! Anslut Hot Wheels™-id-portalen (säljs separat) för att starta den extra lekmöjligheten: skanna en bil, tävla mot motståndarna, fly från Robo T-Rex och vinn!Ger många timmar av uppfinningsrik lek med det enorma Hot Wheels®-garaget – ett vertikalt torn med parkering (enkel förvaring) för över 100 bilar!Akta dig för den hungriga Robo T-Rex som vill sluka alla smaskiga Hot Wheels®-fordon.Kör snabbt sida vid sida nedför racerbanan från toppen av parkeringstornet för en spännande utförsutmaning med stora hopp i luften.Det går att lägga till lite action i Hot Wheels™-id också! Anslut Hot Wheels™-id-portalen (säljs separat) för att skanna en bil, tävla mot motståndarna, fly från Robo T-Rex och vinn!Äventyret fortsätter med flera anslutningspunkter för andra Hot Wheels®-set (säljs separat) så du kan skapa din egen Hot Wheels™-stad.

  Rekommenderas från 5 år.

  Mått BxLxH: 61x76x16.5 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 5 år
 • Hot wheels
 • Hot wheels
  Hot wheels Varumärket Hot Wheels har funnits sedan år 1968. Det är ett populärt varumärke med både bilar och bilbanor. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Hot Wheels New Ultimate Garage

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Hot Wheels New Ultimate Garage

Hot Wheels New Ultimate Garage är ett garage för alla coola bilar! Det här enorma garaget har parkeringsplats för mer än 100 fordon och en överraskningsfiende i form av Robo T-Rex som ger fart åt barnens fantasi! 

Rekommenderas från 5 år.

Hot Wheels New Ultimate Garage1999 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.