• Produktbeskrivning
 • Imse Vimse blöjbadbyxa Gröna fiskar - Smart badbyxa som passar lika bra till babysim som på semestern! Limegrön botten med söta fiskmotiv. När man badar ska man ha full rörelsefrihet. Med den här badbyxan behöver du inte sätta på någon extra blöja under. Tack vare en mjuk och smidig resår runt midja och ben sitter byxan på plats. Badbyxan har ett innertyg som håller tätt - om olyckan skulle vara framme och tryckknapparna gör att byxorna är lätt att ta på och av även när de är blöta. Skölj badbyxorna efter användning.

  Badbyxorna är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för baby 0-3 år. OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Oeko-Tex täcker själva produktionsprocessen och inkluderar efterbehandlingar. Den certifierar alla sorters tyger men även tråd, tryckknappar, gummiband, etiketter etc.

 • Imse Vimse
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Imse Vimse blöjbadbyxa Gröna fiskar

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Imse Vimse blöjbadbyxa Gröna fiskar

Smart badbyxa som passar lika bra till babysim som på semestern! Limegrön botten med söta fiskmotiv. När man badar ska man ha full rörelsefrihet. Med den här badbyxan behöver du inte sätta på någon extra blöja under. Tack vare en mjuk och smidig resår runt midja och ben sitter byxan på plats. Badbyxan har ett innertyg som håller tätt - om olyckan skulle vara framme och tryckknapparna gör att byxorna är lätt att ta på och av även när de är blöta. Skölj badbyxorna efter användning.

Badbyxorna är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för baby 0-3 år. Badbyxorna kan tvättas i maskin, 40 grader.

Storleksguide;

S 6-8 kg   M 7-10 kg   L 9-12 kg   XL 11-14 kg

Imse Vimse blöjbadbyxa Gröna fiskar

Tillval


Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager
0
 • 0 / 5
 • Betygssätt produkten
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  0 Recensioner

  Den här produkten har inga recensioner.

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in