Imse Vimse Blöjbadbyxa Rosa flamingo i gruppen Kampanjer / Outlet / Barnkläder & accessoarer hos Bonti (99900422)
 • Produktbeskrivning
 • Imse Vimse Blöjbadbyxa Rosa Flamingo

  Imse Vimse Blöjbadbyxa Rosa Flamingo är en cool badbyxa som passar lika bra till babysim som på semestern! När man badar ska man ha full rörelsefrihet. Med den här badbyxan behöver du inte sätta på någon extra blöja under. Tack vare en mjuk och smidig resår runt midja och ben sitter byxan på plats. Badbyxan har ett innertyg som håller tätt - om olyckan skulle vara framme och tryckknapparna gör att byxorna är lätt att ta på och av även när de är blöta. Skölj badbyxorna efter användning.

  Badbyxorna är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för baby 0-3 år. OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Oeko-Tex täcker själva produktionsprocessen och inkluderar efterbehandlingar. Den certifierar alla sorters tyger men även tråd, tryckknappar, gummiband, etiketter etc.

   

  Prissänkning %: 30 %

  Specifikationer

 • Imse Vimse
 • Köp ofta tillsammans

Imse Vimse Blöjbadbyxa Rosa flamingo

Cool badbyxa som passar lika bra till babysim som på semestern!  När man badar ska man ha full rörelsefrihet. Med den här badbyxan behöver du inte sätta på någon extra blöja under. Tack vare en mjuk och smidig resår runt midja och ben sitter byxan på plats. Badbyxan har ett innertyg som håller tätt - om olyckan skulle vara framme och tryckknapparna gör att byxorna är lätt att ta på och av även när de är blöta. Skölj badbyxorna efter användning.

Badbyxorna är certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1 för baby 0-3 år. Badbyxorna kan tvättas i maskin, 40 grader.

 

Imse Vimse Blöjbadbyxa Rosa flamingo

Tillval


Storlek: 
Antal: 
förväntad leveranstid: 
Vi har prisgaranti
Webblager

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in