10
In the Pocket Baby Barnsits Svart i gruppen Möbler och inredning / Matstolar och tillbehör / Övriga matstolar hos Bonti (99900982-sv)
 • Produktbeskrivning
 • In the Pocket Baby Barnsits Svart


  In the Pocket Baby Barnsits Svart är en smart portabel barnsits som du enkelt använder på resan eller när ni ska ut och äta på ställen där det kanske inte finns barnmatstolar. Material, design, funktion och framförallt säkerhet har prioriterats vid utvecklingen av stolen som nu visat sig bli en bestående succé på marknaden. Tack vare sin unika konstruktion passar den på alla stabila café- och matstolar. Såväl konstruktionen som materialvalet gör att barnet sitter "tajt" i sitsen, och därmed säkert på stolen. När sitsen är ihopvikt är den inte större än en pocketbok och ryms lätt i din ficka eller i skötväskan. Barnsitsen kan användas från ca 6 månader upp till ca två år.

  IN THE POCKET BABY® utvecklar funktionella och innovativa produkter som underlättar den aktiva småbarnfamiljens liv. Produkterna kommer lika väl till pass på resan som i vardagen.

  https://youtu.be/fZg5FotwRQ0

  Specifikationer

 • In the Pocket baby
 • In the Pocket baby
  In the Pocket baby
  IN THE POCKET BABY är smarta, stilrena och innovativa produkter, skapade för att underlätta livet för den aktiva barnfamiljen. IN THE POCKET BABY grundades 2007. I nära samarbete med experter inom textildesign och extremsportutrustning har de tagit fram en produktportfölj som i stadig takt har utökas sedan den första lanseringen. Storsäljaren, IN THE POCKET BABYSEAT – eller barnsitsen som den kallas, har sålts i 10 000-tals exemplar världen över.
 • Köp ofta tillsammans

In the Pocket Baby Barnsits Svart

In the Pocket Baby Barnsits är en smart portabel barnsits som du enkelt använder på resan eller när ni ska ut och äta på ställen där det kanske inte finns barnmatstolar. Material, design, funktion och framförallt säkerhet har prioriterats vid utvecklingen av stolen som nu visat sig bli en bestående succé på marknaden. Tack vare sin unika konstruktion passar den på alla stabila café- och matstolar. Såväl konstruktionen som materialvalet gör att barnet sitter "tajt" i sitsen, och därmed säkert på stolen. När sitsen är ihopvikt är den inte större än en pocketbok och ryms lätt i din ficka eller i skötväskan. Barnsitsen kan användas från ca 6 månader upp till ca två år.

Se instruktionsvideo längre ner på sidan.
In the Pocket Baby Barnsits Svart398 kr / 358 kr

Tillval


Antal: 
398 kr / 358 kr
förväntad leveranstid:  Tillfälligt slut
Vi har prisgaranti
Klarna Mastercard Visa American express Swish
Webblager

Lagerstatus

Bonti Nordiska Kompaniet 0 st Hamngatan 18-20, plan 4, Stockholm
Bonti Odenplan 0 st Norrtullsgatan 33, Stockholm
Bonti Täby Centrum 0 st Täby Centrum, Plan 0, Täby

Andra köpte även

ETT HANDPLOCKAT URVAL AV BABYARTIKLAR OCH PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet, en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum. I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en bra köpupplevelse.

Läs mer om Bonti

Logga in