Inovi cruiser Lära-gå-stol i gruppen Leksaker / Babyleksaker hos Bonti (1355)
 • Produktbeskrivning
 • Inovi cruiser Lära-gå-stol med två olika funktioner. Med ett enkelt handgrepp förvandlas den från Lära-gå-stol till Lära-gå-vagn!

  I första skedet använder ni den som en traditionell Lära- gå-stol där barnet sitter/går själv. Det lilla barnet kan alternera att stå upprätt och att ta steg framåt, bakåt och i sidled med att sätta sig ner i den inbyggda tygsitsen. När barnet sedan blir allt stadigare och säkrare kan man genom att ta bort ryggdelen använda Inovi Cruiser som en lära-gå-vagn som barnet skjuter framför sig som ett stöd. Tack vare detta förlängs användandet av stolen.

  Till Inovi Cruiser hör ett roligt och stimulerande lekbord med en batteridriven aktivitetspanel. De färgglada leksakerna med ljud och ljus stimulerar barnets utveckling och inlärning. Inovi Cruiser är höj- och sänkbar för att kunna anpassas till just ditt barns längd. Den har fyra hjul, varav två är swivelhjul. Inovi Cruiser är säker tack vare sitt trappskydd.
  Maxlängd barn: 81 cm
  Maxvikt barn: 12 kg
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 6 mån
 • Inovi
 • Inovi
  Inovi
  Inovi har produkterna som gör ditt barns första år i livet så smidiga som möjligt. INOVI tillverkar högkvalitativa och funktionella babyprodukter. Med deras snygga och stilrena design kan du hitta ett sortiment av gåvagnar och sittdynor i olika färger. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Inovi cruiser Lära-gå-stol

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Inovi cruiser Lära-gå-stol

Inovi Cruiser är en Lära-gå-stol med två funktioner. I första skedet använder ni den som en traditionell Lära- gå-stol där barnet sitter/går själv. Det lilla barnet kan alternera att stå upprätt och ta steg framåt, bakåt och i sidled med att sätta sig ner i den inbyggda tygsitsen. När barnet sedan blir allt stadigare och säkrare kan man genom att ta bort ryggdelen använda Inovi Cruiser som en lära-gå-vagn som barnet skjuter framför sig som ett stöd. Tack vare detta förlängs användandet av stolen.

Till Inovi Cruiser hör ett roligt och stimulerande lekbord med en batteridriven aktivitetspanel. De färgglada leksakerna med ljud och ljus stimulerar barnets utveckling och inlärning. Inovi Cruiser är höj- och sänkbar för att kunna anpassas till just ditt barns längd. Den har fyra hjul, varav två är swivelhjul. Inovi Cruiser är säker tack vare sitt trappskydd.

Färg Grå
Inovi cruiser Lära-gå-stol995 kr
Antal: 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.