Jabadabado Förvaringsbänk Grå i gruppen Möbler och inredning / Förvaringsmöbler hos Bonti (2024736)
 • Produktbeskrivning
 • Söt förvaringsbänk till barnrummet

  Jabadabado Förvaringsbänk Grå är en praktisk förvaringsmöbel i trä, målad med 100% giftfria färger. 

  Förvaringsbänken ger gott om förvaring för leksaker eller kläder, och blir en fin inredningsdetalj och sittplats i barnrummet eller i hallen. 

  Monteringsanvisningar medföljer. 

  Material: Trä
  Mått BxLxH: 46.5x33x55.5 cm
 • Jabadabado
 • Jabadabado
  Jabadabado
  JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs deras egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

  JaBaDaBaDo strävar alltid efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra och som gör barnrummet mysigt och personligt och en plats där barn får skapa sin egen magiska värld. JaBaDaBaDo arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när de skapar produkter. Varje produkt är, in i minsta detalj, framtagen med stor innovation och passion. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jabadabado Förvaringsbänk Grå

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jabadabado Förvaringsbänk Grå

En praktisk och söt förvaringsbänk som passar lika bra i hallen till barnens kläder som i barnrummet fylld med leksaker! Bänken blir en fin inredningsdetalj och sittplats oavsett var den står någonstans. 

Jabadabado Förvaringsbänk Grå899 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.