Jabadabado Gunghäst i gruppen Leksaker / Populära varumärken / JaBaDaBaDo hos Bonti (2026230)
 • Produktbeskrivning
 • Gullig och mjuk gunghäst!

  Jabadabado Gunghäst är ett fint och charmigt gungdjur! Hästen är mjuk och bekväm att rida och klappa på. En perfekt present till 1-åringen eller som dop-/namngivningsgåva.

  Rekommenderas från 1 år och gungdjuret är tillverkad i plysch/trä. 

  Material: Polyester , Trä
  Mått BxLxH: 69x27x49 cm
  Rekommenderad ålder (ungefärlig): Från 12 mån
 • Jabadabado
 • Jabadabado
  Jabadabado
  JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs deras egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

  JaBaDaBaDo strävar alltid efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra och som gör barnrummet mysigt och personligt och en plats där barn får skapa sin egen magiska värld. JaBaDaBaDo arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när de skapar produkter. Varje produkt är, in i minsta detalj, framtagen med stor innovation och passion. 
 • Köp ofta tillsammans
 • Guider
 • Blogginlägg om Jabadabado Gunghäst

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Jabadabado Gunghäst

Fin och charmig gunghäst! Hästen är mjuk och bekväm att rida och klappa på. En perfekt present till 1-åringen eller som dop-/namngivningsgåva.

Rekommenderas från 1 år och gungdjuret är tillverkad i plysch/trä. 

Jabadabado Gunghäst1299 kr
 
Lagerstatus
 • Den här produkten har inga recensioner.

Relaterade produkter

ETT STORT UTBUD AV BARN- OCH BABYPRODUKTER SAMT PERSONLIG SERVICE.
VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BONTI – NU BÖRJAR LIVET!

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. Vi erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr* samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
Vi har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I våra butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och våra kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

*Vid hemleverans samt vid beställning av skrymmande varor tillkommer fraktavgift.

Läs mer om Bonti

Logga in

Hej!

Är det första gången du ska logga in som medlem på Bonti.se ? Skriv in din mailadress ovan och tryck på "Glömt lösenord". Om det inte fungerar, registrera ett nytt konto med samma mailadress så förs alla dina befintliga poäng över till det kontot.